5


Translate

30 Νοε 2017

Η 1η Πρώτη Κυρία με γυμνά εξώφυλλα στο βιογραφικό της -Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της Μελάνια Τραμπ (Φωτος)

Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί η Μελάνια Κνάους, ένα πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία, πως κάποια στιγμή θα έφτανε στον Λευκό Οίκο.
Επειδή όμως η ζωή είναι απρόβλεπτη , η σέξι Μελάνια τα κατάφερε και σήμερα θεωρείται ίσως η πιο αμφιλεγόμενη Πρώτη Κυρία που έχει υπάρξει ποτέ. Οι γυμνές φωτογραφίσεις με
χειροπέδες και το αμαρτωλό της παρελθόν κάποιοι θεωρούν ότι θα πλήξει την εικόνα του συζύγου της. Άλλοι πάλι πιστεύουν πως η γοητευτική Σλοβένα θα
είναι ένα χρήσιμο εργαλείο του νεοεκλεγέντος προέδρου.
Ποια είναι λοιπόν η περιβόητη κύρια Τραμπ;
Το ντροπαλό κορίτσι, όπως την αποκαλούν οι συμπατριώτες της, από τη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας κάποτε είχε όνειρό να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Τελικά εργάστηκε ως μοντέλο, ώσπου το 1998 άρχισε να βγαίνει με τον κροίσο Ντόναλντ Τραμπ. Παντρεύτηκαν το 2005, οπότε και γέννησε τον γιο της, Μπάρον. Είναι η Τρίτη κατά σειρά γυναίκα του νέου προέδρου των ΗΠΑ. Η πρώτη ήταν η Τσέχα αθλήτρια Ιβάνα Ζελνίκοβα, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά: την Ιβάνκα, τον Έρικ και τον Ντόναλντ τζούνιορ. Η δεύτερη ήταν η Μάρλα Μάπλες, μια τηλεπερσόνα , την οποία παντρεύτηκε τη δεκαετία του ’90 και απέκτησε μαζί της την μικρή του κόρη, την Τίφανι.
Ο λαμπερός της γάμος:
Στο γάμο της με τον Τραμπ, είχε παραβρεθεί, μεταξύ πολλών διασημοτήτων, και το ζεύγος Κλίντον. Το νυφικό της, σχεδιασμένο από τον οίκο Dior, κόστισε 100. 000 δολάρια, καθώς ήταν κεντημένο με 1. 500 κρυστάλλους. Λέγεται μάλιστα ότι χρειάστηκαν 550 ώρες για να φτιαχτεί! Όμως ήταν τόσο βαρύ, που η Μελάνια αναγκάστηκε να το αποχωριστεί στη γαμήλια δεξίωση, γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει, και να το αλλάξει με μια πιο λιτή τουαλέτα, δια χειρός της Vera Wang. Το γαμήλιο δαχτυλίδι της ήταν 12 καρατίων και αξίζει 1.500.000 δολάρια!


Η καταγωγή της και το σκάνδαλο με τις σπουδές της:
Η Μελάνια γεννήθηκε το 1970 στη νοτιοανατολική Σλοβενία, κομμάτι τότε της κομμουνιστικής Γιουγκοσλαβίας. Μιλάει πέντε γλώσσες: σλοβένικα, αγγλικά, γαλλικά, σέρβικα και γερμανικά. Η πολυγλωσσία της θεωρείται το ισχυρό της χαρτί, όμως η κακή της προφορά είναι ο λόγος που δεν δίνει πολλές ομιλίες . Η ίδια ισχυριζόταν πως έχει πτυχίο αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο της Λουμπλιάνα , όμως δημοσιογράφοι από την πατρίδα της την διέψευσαν, λέγοντας ότι παράτησε τις σπουδαίες της στο πρώτο έτος. Μεγάλωσε σε μια κομμουνιστική χώρα -τότε ήταν υπό την εξουσία του Τίτο- και μάλιστα είναι η πρώτη κυρία του Λευκού Οίκου με ανάλογες καταβολές, και μόλις η δεύτερη που δεν γεννήθηκε στην Αμερική. Η πρώτη ήταν η Βρετανίδα Λουίζα Άνταμς, σύζυγος του Τζον Κουίνσι , που διατέλεσε πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1825 έως το 1829.
Ο δήμαρχος Σκρέκο Όκβρικ της πόλης Σεβνίκα, όπου μεγάλωσε η κυρία Τραμπ, είχε δηλώσει πριν από το αποτέλεσμα των εκλογών πως αν νικούσε ο Τραμπ και μαζί του η Μελάνια, αυτό θα ήταν ένα μήνυμα προς τους νέους ανθρώπους , που ξεκινούν την πορεία τους από πολύ μικρές πόλεις και επιθυμούν να γίνουν κυριαρχήσουν στην παγκόσμια σκηνή.
Υποστηρίζοντας τον Τραμπ:
Την περίοδο που είχε δημιουργηθεί σάλος από τις συνεχιζόμενες καταγγελίες σε βάρος του Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση, η Μελάνια, προσπαθώντας να αποκαταστήσει την εικόνα του συζύγου της, μίλησε για έναν «ευγενικό κύριο», για έναν «άνδρα που είναι μεν ωμός ως προς τον τρόπο που εκφράζεται, καθώς διατηρεί συνήθειες μικρού αγοριού, στηρίζει ωστόσο τις γυναίκες και τις ενθαρρύνει να επιτυγχάνουν τα όνειρά τους». Πολλές φορές επίσης δημόσια έχει εκφραστεί κατά του bullying, γεγονός που έκανε την Lady Gaga να της επιτεθεί , λέγοντας ότι είναι υποκρίτρια γιατί είναι παντρεμένη με έναν άντρα, που συνεχώς ασκεί ανάλογες τακτικές. Αν και η ίδια είναι μετανάστρια, υποστηρίζει τις ακραίες θέσεις του Τραμπ σχετικά με το μεταναστευτικό. «Ακολουθώ τον νόμο. Ποτέ δεν σκέφτηκα να μείνω στην Αμερική χωρίς χαρτιά», δηλώνει. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του νέου προέδρου σχετικά με τους Μεξικανούς πήρε το μέρος του, προκαλώντας αρνητικά σχόλια. Η ίδια λέει πάντως ότι δεν συμφωνεί με όλες τις θέσεις του συζύγου της και ότι συχνά του εκφράζει την άποψή της.
Ο νόθος αδερφός:
Ο πατέρας της, που τον περιγράφει ως έναν παραδοσιακό και σκληρά εργαζόμενο οικογενειάρχη, έχει έναν νόθο γιο. Τον απέκτησε πριν παντρευτεί τη μητέρα της, αλλά δεν τον αναγνώρισε. Τελικά συμφώνησε να πληρώνει τη διατροφή του παιδιού μετά από μια δικαστική διαμάχη, που απέδειξε την πατρότητά του. Ωστόσο ποτέ δεν αποδέχτηκε και ποτέ δεν τον συνάντησε εκείνο το παιδί. Ο κρυφός αδερφός της Μελάνια ζει ακόμα στη Σλοβενία και σήμερα είναι πενήντα χρόνων. Εκείνη στην αρχή αποσιωπούσε την όλη ιστορία, αλλά τελικά αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι γνώριζε την ύπαρξή του εδώ και χρόνια.
Είναι η μόνη Πρώτη Κυρία που έχει ποζάρει γυμνή:
Κατά καιρούς, έχουν κυκλοφορήσει αποκαλυπτικές φωτογραφίες πολλών συζύγων των Αμερικανών προέδρων, όμως η Μελάνια είναι η μόνη που έχει ποζάρει γυμνή για επαγγελματικούς λόγους. Αυτό έγινε τρία χρόνια πριν γνωρίσει τον Τραμπ για ένα γαλλικό περιοδικό. Η εν λόγω φωτογράφιση, που έχει προκαλέσει θυελλώδεις αντιδράσεις, την δείχνει ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι μαζί με την Σκανδιναβή καλλονή Έμμα Έρικσον. Ο Τραμπ πάντως υπερασπίστηκε την αγαπημένη του, λέγοντας πως «τέτοιες εικόνες στην Ευρώπη είναι πολύ μοδάτες και συνηθισμένες».




Είναι η λιγότερο δημοφιλής Πρώτη Κυρία
Η Μελάνια δεν είναι καθόλου δημοφιλής, σύμφωνα με τις στατιστικές. Η δημοσκόπηση του ABC και της Washington Post δείχνει πως η δημοτικότητά της είναι χαμηλότερη από οποιαδήποτε άλλη σύζυγο πρόσφατου υποψηφίου, κατά την διάρκεια ενός εκλογικού έτους. Η πιο δημοφιλής ήταν η Μπάρμπαρα Μπους, σύζυγος του Τζορτζ Μπους , και στη συνέχεια η Μισέλ Ομπάμα.
Η ανατροφή του γιου της:
Ο Μπάρον είναι καρπός του έρωτά της με τον Τραμπ, την ανατροφή του οποίου έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου, καθώς ο νέος πρόεδρος έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα. Αναγνωρίζει ότι ο γιος της έχει τις ίδιες αρχηγικές τάσεις με τον πατέρα του. Μάλιστα έχει πει ότι πως ο μικρός απολύει νταντάδες και οικονόμους, τις οποίες όμως ξαναπροσλαμβάνει.
Οι on air σεξουαλικές συζητήσεις της:
Ένα από τα μελανά σημεία της ζωής της, είναι η σεξουαλική συζήτηση που είχε on air με τον Χάουαρντ Στερν το 1999, όταν ο σύζυγός της έβαζε υποψηφιότητα για Πρόεδρος του κόμματος Μεταρρύθμισης. Ο παρουσιαστής τότε την είχε ρωτήσει τι φοράει κι εκείνη απάντησε πως είναι σχεδόν γυμνή.
Είναι η νέα Τζάκι;
Πάντως πολλοί λένε ότι η Μελάνια μπορεί να γίνει μια άλλη Τζάκι Κένννετι , καθώς είναι όμορφη, έξυπνη και με τη δική της προσωπικότητα. Η ίδια πάντως είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στους New York Times το 2000 ότι αν ποτέ γινόταν η Πρώτη Κυρία θα ήταν παραδοσιακή, όπως ακριβώς η Τζάκι, ή η Μπέτι Φόρντ. Όπως και να έχει και παρά τα όσα ακούγονται, πολλοί θεωρούν ότι η πραγματική νικήτρια αυτών των εκλογών είναι η Μελάνια, που έχει ανατρέψει όλα τα προγνωστικά. Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία της θα απασχολήσει τον Τύπο και την κοινή γνώμη στο μέλλον, εκτός αν η ίδια αποφασίσει να διατηρήσει ένα πιο χαμηλό προφίλ.
bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου