5


Translate

28 Νοε 2017

Οι γονείς της κοιτάζουν την παλιά φωτογραφία και παγώνουν! Ο λόγος; Απίστευτος (βίντεο)

Οι περισσότεροι γονείς χαίρονται να ακούνε τα παιδιά τους να λένε ιστορίες για μαγικούς κόσμους και φανταστικούς φίλους. Σπάνια είναι αυτό αιτία ανησυχίας, αφού οι γονείς δεν πιστεύουν όλα όσα τους λένε τα παιδιά τους.Αλλά στην περίπτωση της Joey Verwey, οι ιστορίες που ονειρευόταν απείχαν πολύ από το συνηθισμένο
Ενώ ήταν μόλις τριών, το νεαρό κορίτσι από την Νότια Αφρική έλεγε στους γονείς της ιστορίες από τα “παλιά”. Τους έλεγε τι της είχε συμβεί σε προηγούμενες ζωές. Η Joey θυμάται πράγματα που δεν είναι λογικό ένα παιδί να γνωρίζει. Οι γονείς της άρχισαν να ανησυχούν για όσα τους έλεγε.
Όταν ήταν πέντε, την επισκέπτονταν συχνά καθηγητές και δημοσιογράφοι που ενώ ήταν αρχικά σκεπτικοί, έμεναν έκπληκτοι όταν άκουγαν τις ιστορίες της. Θυμόταν 10 προηγούμενες ζωές της και της άρεσε να μιλάει για όσα είχε δει “τότε”.
Στην πρώτη της ζωή, θυμάται να ζει σε μια σπηλιά πολλές χιλιάδες χρόνια πριν. Μπορούσε να περιγράψει με μεγάλη λεπτομέρεια πού ήταν η σπηλιά της και έτσι οι ερευνητές κατάφεραν να βρουν το σημείο. Είδαν ότι πράγματι υπήρχαν αποδείξεις πως ήταν το σπίτι ανθρώπων πριν πάρα πολλά χρόνια.
Σε άλλη της μετενσάρκωση ισχυρίστηκε πως είχε ζήσει σαν σκλάβα στην αρχαία Αίγυπτο, περιγράφοντας τους δρόμους και τις τεχνικές οικοδόμησης της εποχής με μεγάλη λεπτομέρεια. Σε μια άλλη ζωή είχε εκδιωχθεί επειδή ήταν Χριστιανή τον 1ο αιώνα και πιθανώς να είχε γνωρίσει και τον Άγιο Πέτρο.
Στις αρχές του 20ου αιώνα, ισχυρίστηκε πως ήταν η εγγονή του Paul Kruger, προέδρου της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής μέχρι το 1902.
Σύμφωνα με την Joey, είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε 10 παιδιά. Έρευνα έδειξε πως ένα από αυτά τα παιδιά ήταν ακόμα ζωντανό παρόλο που ήταν σε πολύ μεγάλη ηλικία.
Η ηλικιωμένη γυναίκα συμφώνησε να τη συναντήσει, μίλησαν για το παρελθόν και η Joey κατάφερε να θυμηθεί πράγματα που μόνο η μητέρα της γυναίκας θα μπορούσε.
Δείτε περισσότερα για το μυστηριώδες παρελθόν της στο βίντεο:
.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου