5


Translate

8 Δεκ 2017

«Βασιλιάς» στο ΣΕΦ! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, NS2)

Θέλει να συνεχίσει το σερί του και να κρατήσει την έδρα του για ακόμα ένα παιχνίδι αλώβητη. 
Επιστρέφει... σπίτι του ο Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Euroleague, αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης και το ΣΕΦ αναμένεται να φιλοξενήσει ένα από τα πιο κλασσικά ευρωπαϊκά ζευγάρια.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετρά ένα σερί 4 νικών και μετά από δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις θέλει να επιστρέψει στο Φάληρο, σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, και να πάρει ακόμα μια νίκη στο κυνήγι της κορυφής.
Ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε για τα καλά στην δράση και θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, όμως τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.
Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν θα ενισχύσει την ομάδα του, αφού αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης με πρόβλημα δεξί πόδι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος και εκείνος με την σειρά του δεν έβγαλε την προπόνηση αφού έχει έναν μυϊκό σπασμό στον προσαγωγό.
Αντίθετα ο Βαγγέλης Μάντζαρης ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε για αρκετό καιρό και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του προπονητή του.
Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της έχει τα δικά της θέματα να αντιμετωπίσει. Προέρχεται από την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με το τρίποντο – μαχαιριά στο τέλος του Πέρο Άντιτς και τα περιθώρια για απώλειες έχουν στενέψει για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο.
Τα προβλήματα των τραυματισμών είναι γνωστά εδώ και αρκετό καιρό και άπαντες έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.
Ηγέτης της ομάδας του και καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης μέχρι τώρα είναι ο νεαρός Λούκας Ντόνσιτς και η άμυνα πάνω του είναι από μόνη της μια πρόκληση για το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Το ΣΕΦ αναμένεται γεμάτο, αφού ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει και η ατμόσφαιρά θα είναι ιδιαίτερα θερμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου