5


Translate

17 Δεκ 2017

5 λόγοι για τους οποίους το μεγάλο γυναικείο στήθος είναι υπερτιμημένο (Pics)

 Μύθος ή αλήθεια;
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Δεν γεννήθηκε ακόμα άνδρας, ο οποίος θα δει το στήθος της Μόνικα Μπελούτσι και θα αρχίσει να φωνάζει «Ίιιιιιι, Παναγία μου τι είναι τούτο;» σαν τη Ζουμπουλία στο «Παρά Πέντε».
Το μεγάλο στήθος ήταν, είναι και θα είναι μια από τις μεγαλύτερες ανδρικές
φαντασιώσεις, ωστόσο δεν μπορεί να μην σημειώσει κανείς ότι είναι και πιο υπερτιμημένο και απ’ τον Φελαϊνί…
Και υπάρχουν 5 σοβαροί λόγοι, που το αποδεικνύουν αυτό. Πάρτε βαθιά ανάσα, και ξεκινάμε. Μισή ντροπή δική μας και μισή δική σας…
5 ακράδαντα επιχειρήματα για να στηρίξει κανείς αυτήν την εντελώς αβάσιμη θεωρία…
1. Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, μια γυναίκα μπορεί να είναι πολύ σέξι και χωρίς το στήθος της να είναι σαν του Μπο όταν πρωτομπήκε στο Survivor.
Και αν έχετε αντίθετη γνώμη τότε αν δείτε από κοντά την Κάμερον Ντίαζ, την Κέιτ Χάντσον, τη Μαριόν Κοτιγιάρ και τη Μίλα Κούνις και πέσουν στον έρωτά σας, να τους πείτε «όχι» γιατί δεν πληρούν τις προδιαγραφές σας…
2. Η γυναίκα με μεγάλο στήθος δεν θα σε αφήνει ποτέ να ησυχάσεις. Ειδικά όταν είσαι σε αεροπλάνο και φτάσεις στα 3000 πόδια θα ζεις πάντα με το άγχος μήπως εκεί που κοιμάσαι ήσυχος ακούσεις ένα «μπαμ», γυρίσεις και τη δεις ξαφνικά από 115D νούμερο σουτιέν να πέφτει στο 65C.
3. Το μικρό στήθος δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις. Ενώ το μεγάλο, μπορεί να στέκεται αγέρωχο και μεγαλοπρεπές σαν τους Δίδυμους Πύργους, αλλά όταν ανοίξεις το Κίντερ έκπληξη, 9/10 μένεις με τη χαρά.
Μόλις το εσώρουχο αφαιρεθεί, θα αρχίσεις να τραγουδάς «είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια, η απουσία του στηθόδεσμου θα τα κάνει συντρίμμια, κομμάτια» γιατί η εικόνα που θ’ αντικρίσεις θα σου φέρει στο νου την αριστουργηματική ταινία του Όλιβερ Χιρσμπίγκελ. Να δεις πώς τη λέγανε, πώς την λέγανε. Α, ναι: «Η Πτώση»…
4. Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες λέει ο λαός και έχει απόλυτο δίκιο. Και αν σκεφτείτε ότι το μεγάλο στήθος σέρνει καράβι, καταλαβαίνετε ότι οι φουρτούνες που το συνοδεύουν είναι ακόμα μεγαλύτερες. Ειδικά κατά τη διάρκεια του σεξ.
Γιατί αν για να δεις ολόκληρο το στήθος της παρτενέρ σου πρέπει να ταξιδέψεις με τη Μάγια Τσόκλη μέχρι το απέναντι τετράγωνο, είσαι μεν τυχερός, αλλά και γκαντέμης ταυτόχρονα.
Διότι είναι πιο βέβαιο και από γυμνή selfie της Έμιλι Ρατακόφσκι στη Σαντορίνη, ότι απ’ τα 5 λεπτά που θα διαρκέσει το σεξ (αν είσαι στις φόρμες σου), τα 4,5 θα ασχολείσαι μαζί τους και όχι με την καλή σου.
Με αποτέλεσμα να την ξενερώσεις, να σου κρατάει μούτρα δυο εβδομάδες και να ελλοχεύει ο κίνδυνος την επόμενη φορά που θα σου πει «μην ακουμπάς, έχω σφουγγαρίσει» να μην εννοεί το χολ ή την τραπεζαρία…
5. Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Τιμώ και αγαπώ τις γυναίκες με μικρό στήθος, αλλά και 75 χρόνια ακόμα να με αφήσετε να ψάχνω, πέμπτο λόγο για τον οποίο το μεγάλο γυναικείο στήθος είναι υπερτιμημένο, δεν πρόκειται να βρω.
Γι’ αυτό θα εφαρμόσω την αλάνθαστη μέθοδο του Βασίλη Καρρά, την ώρα που έχει κατεβάσει μισό μπουκαλάκι Johnny και αρχίζει να γλαρώνει το αετίσιο μάτι του.
Πλησιάζεις το κοινό, στρέφεις το μικρόφωνο προς το μέρος του και αναφωνείς ενθουσιασμένος. «Δικό σας…»! Όχι, αν μπορείτε, βρείτε εσείς πέμπτο λόγο…
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου