5


Translate

27 Μαΐ 2019

Αγώνας Πείνας φιλαράκια!!! Το σενάριο όπου δεν υπάρχει κανένας τρόπο διαφυγής...

Πεινάσατε;;; 
δεν έχετε δει ακόμη τίποτα...
Το απόλυτο σενάριο για την ιδιοκτησία του πλανήτη: Ένας πλανήτης μόνο για την ελίτ που θα διατηρεί 500 εκατομμύρια σκλάβους για να τους υπηρετούν. Οι υπόλοιποι είναι αναλώσιμοι και κρέας στο μεγάλο σφαγείο.
Όλα αυτά θα επιτευχθούν, μεταξύ άλλων, λέγοντας συνέχεια ότι πρέπει
να απαλλάξουμε τον πλανήτη από τον άνθρωπο, και να παραδώσουμε όλο και περισσότερες ελευθερίες μας για να σώσουμε τη γη. Τόση ευαισθησία και αγάπη κρύβουν μέσα τους οι ιδιοκτήτες του πλανήτη.
Το απόλυτο σενάριο που μας το προβάλλουν συνέχεια είναι ότι η ελίτ έχει βάλει μελλοντικούς στόχους και τους δείχνει μέσα από τις φανταστικές ταινίες των Αγώνων Πείνας. Σχεδόν όλοι μας γνωρίζουν τι είναι αυτοί οι Αγώνες πείνας...
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ έπαιξε στις ταινίες των Αγώνων Πείνας και όταν τον ρώτησαν τι βρίσκει για τις ταινίες αυτές, έκανε τις εξής εκπληκτικές αναφορές.
Σύμφωνα με τον μεγάλο πρωταγωνιστή της Παγκόσμιας Πείνας, η ταινία είναι μια αλληγορία της αμερικανικής ελίτ και δείχνει πού θα καταλήξει η χώρα στο μέλλον. Ότι όσοι τραβούν στις κλωστές του θέατρου με τις μαριονέτες  δεν έχουν καθόλου καλές προθέσεις για την μάζα και ότι όλα γίνονται γιατί η κερδοσκοπία στην κορυφή της κοινωνίας είναι ακόρεστη.
.
Ο Αγώνας Πείνας είναι ο τύπος ταινίας που επιδρά στο υποσυνείδητο των ανθρώπων σε τέτοιο βαθμό που το μήνυμα γίνεται αποδεκτό σε αυτούς που το βλέπουν, επειδή προγραμματίζει τον εγκέφαλο των ανθρώπων με ένα μελλοντικό σενάριο που εξηγεί ότι δεν υπάρχει καμία σωτηρία και κανένας τρόπος διαφυγής, όσο και να μάχεσαι να τους νικήσεις.
Οσο και να αντισταθείς, όσο και να συνεργαστείς με την ομάδα σου πάντα θα υπάρχει ένα καινούργιο και δυσκολότερο επίπεδο μάχης που θα το χάσεις…

Αν βλέπετε τέτοιες ταινίες είστε ήδη προγραμματισμένοι και δεκτικοί σε αυτό το σενάριο υποδούλωσης και συνεχής διώξεως από τους επίκυρίαρχους του Πλανήτη…
Ο κύριος Σάδερλαντ παίζει τον ρόλο του και σε αυτό εδώ το βίντεο, αλλά τώρα τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο φαντασίας…Όλα είναι αλήθεια σύμφωνα με το μελλοντικό σενάριο και όλες τις τεχνικές προγραμματισμού της συνείδησης.
Πολύ βρωμιά και πολύ κάψιμο μυαλών, μόνο με λίγη δόση ψυχαγωγίας…
Κρατήστε τα παιδιά σας μακριά από τέτοιες αμερικάνικες βρωμιές. 

πηγη KORAKS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου