5


Translate

18 Απρ 2018

Στόρμι Ντάνιελς: Αυτός με απείλησε να μην αποκαλύψω τη σχέση μου με τον Τραμπ!

«Τον αντιλήφθηκα επειδή ήταν ένας τύπος καλοντυμένος και τίποτα πάνω του δεν με έκανε να ανησυχήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά - Αμοιβή  100.000 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες


Το σκίτσο ενός άντρα που καταγγέλλει ότι απείλησε την ίδια και την κόρη της το 2011, προκειμένου να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ
δίνει στη δημοσιότητα η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.
Η Ντάνιελς, το πραγματικό ονοματεπώνυμο της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον δικηγόρο του Τραμπ Μάικλ Κόεν με επίκεντρο τη συμφωνία ύψους 130.000 δολαρίων προκειμένου εκείνη να μην προβεί σε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική σχέση που είχε, όπως υποστηρίζει η ίδια, το 2006 με τον Αμερικανό πρόεδρο.
Η πορνοστάρ έδωσε συνέντευξη στο τοκ σόου "The View", που μεταδόθηκε ζωντανά στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.


«Τον αντιλήφθηκα επειδή ήταν ένας τύπος καλοντυμένος και τίποτα πάνω του δεν με έκανε να ανησυχήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά. 
Όπως τόνισε τον κατάλαβε από την αντανάκλαση στο αυτοκίνητό της και πίστεψε ότι θα της ζητούσε τυχόν κατευθύνσεις. Αντ' αυτού, ο άντρας -όπως υποστηρίζει η πορνοστάρ- απείλησε εκείνη και την κόρη της.
Η Ντάνιελς επανέλαβε την ιστορία της, όπως την αφηγήθηκε πρώτα στην εκπομπή "60 Minutes" του CBS τον περασμένο μήνα, ότι το 2011 καθώς πήγαινε σε ένα μάθημα γυμναστικής με το παιδί της, ένας άγνωστος άνδρας την προσέγγισε σε ένα χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας και την απείλησε να «αφήσει ήσυχο τον Τραμπ. Ξέχνα την ιστορία», είχε πει σε εκείνη την συνέντευξη.
Είπε ότι δεν ανέφερε τότε στην αστυνομία για την απειλή που δέχτηκε επειδή φοβόταν και δεν ήθελε να αποκαλύψει την υποτιθέμενη σχέση της με τον Τραμπ.
«Δεν το είπα τότε στο σύζυγό μου, ντρεπόμουν», δήλωσε. «Δεν ήθελα να πιστεύει ότι ήμουν κακή μητέρα και ότι έθεσα σε κίνδυνο την κόρη μου».
«Κουράστηκα να με απειλούν», δήλωσε η Ντάνιελς, σε ερώτηση γιατί αποφάσισε να μιλήσει. «Φτάνει πια. Συγγνώμη, φτάνει πια να πέφτω θύμα εκφοβισμού».
Αμοιβή 100.000 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες
Ο δικηγόρος της, ο Μάικλ Αβενάτι ανακοίνωσε αμοιβή 100.000 δολαρίων για όποιον προσκομίσει πληροφορίες για τον εν λόγω άνδρα.
Οι δικηγόροι του Τραμπ ζητούν αποζημίωση ύψους ένω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων από την Ντάνιελς επειδή εκείνη δεν τήρησε τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχαν συνάψει .
Η ίδια αναγνώρισε τη δημοσιότητα που απέκτησε από την όλη υπόθεση και δήλωσε, ότι ενώ κερδίζει περισσότερα χρήματα, τα έξοδά της αυξήθηκαν αντίστοιχα. Χρειάστηκε να προσλάβει σωματοφύλακες καθώς και δάσκαλο για την κόρη της.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου