5


Translate

17 Απρ 2018

Η επιβεβαίωση και από Αγγλία για το θέμα Μιραλάς και η επόμενη μέρα...

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών από το Νησί επιβεβαιώνουν τα ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για τον Κέβιν Μιραλάς αλλά και την δεδομένη πίεση να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό και να μείνει.
Μα φυσικά η εξαιρετική εμφάνιση του Κέβιν Μιραλάς με την Κέρκυρα με την γκολάρα του στο κομβικό 2-1, που άνοιξε τον δρόμο για το 5-1 αλλά και την συμμετοχή σε τουλάχιστον
ακόμα μία φάση για γκολ του Ολυμπιακού. Ήταν φανερό όλο αυτό το διάστημα πως ο Μιραλάς δεν ήταν αδιάφορος. Δεν μπορούσε όμως να βρει τα κατάλληλα... πατήματα και να βοηθήσει. Έδειχνε πως αυτός ο μήνας και... κάτι της αποχής του ερχόμενος στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο στο Λιμάνι τον είχε αφήσει για τα καλά πίσω.
Ο 30χρονος Μιραλάς έχει μία τεράστια διαφορά με σχεδόν κάθε άλλον ξένο του ρόστερ του Ολυμπιακού. Έχει το know-how. Ξέρει που βρίσκεται πολύ καλά. Τις απαιτήσεις, τι ζητάει η διοίκηση, ο κόσμος και γενικότερα όλη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Γνωρίζει άριστα το τι σημαίνει Ολυμπιακός και... γουστάρει να παίζει για την φανέλα. Τώρα μετά την παρουσία του στο Ολυμπιακός - Κέρκυρα οι πληροφορίες που βγήκαν επιβεβαίωσαν πως τα ρεπορτάζ του Gazzetta πως το θέμα θα τραβήξει και άλλο και ότι ο πειραϊκός σύλλογος θα περιμένει για να παίξει... μπάλα με τα δικά του οικονομικά δεδομένα. Θέλει τον Κέβιν αλλά όχι στα ποσά που αξιώνει η Έβερτον και με τα υπάρχοντα δεδομένα θεωρεί ότι αυτό θα αλλάξει. Παράλληλα από την πλευρά του ίδιου του Μιραλάς διαρρέεται πως το όλο story θα ξεκαθαρίσει μετά το Μουντιάλ. Στο μεταξύ και οι πληροφορίες από το Νησί πιστοποιούν τα όσα σας έχουμε επισημάνει τις προηγούμενες ημέρες, θυμίζοντας την μεγάλη επιθυμία του Βέλγου να συνεχίσει εδώ αλλά και την διάθεση του Ολυμπιακού να περιμένει ώστε να προκύψει η χρυσή τομή στο οικονομικό σκέλος. Άρα ο Μιραλάς μπορεί να μείνει με τους όρους των Πειραιωτών. Και όπως φαίνεται ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει την πρόθεση να κάνει όσες υποχωρήσεις χρειαστούν για να το πετύχει. Άλλωστε ήδη έκανε ορισμένες για να βρεθεί τον Γενάρη στην Ελλάδα και σε συνδυασμό με την μεγάλη προσπάθεια και υπέρβαση του Ολυμπιακού. 
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου