5


Translate

27 Ιουν 2018

Η κακοκαιρία του Ιουνίου και οι προρρήσεις της οσίας Γερόντισσας Μακαρίας

Χαλαζοπτώσεις, ακόμα και νιφάδες χιονιού στα ορεινά της Ελλάδας, τέλη Ιουνίου και κακοκαιρία όλο τον μήμα; Κι όμως είναι αλήθεια! Μπορεί να μην το «έστρωσε» αλλά τέτοιο Ιούνιο είχε να κάνει στην Ελλάδα Ιούνιο μήνα από το 1816, πέντε χρόνια πριν από την Επανάσταση του 1821.

Η Ρωσίδα οσία γερόντισσα Μακαρία (Cuvioasa Macaria) έζησε από την 11 Ιουνίου 1926 μέχρι την 18 Ιουνίου 1993 από τριών ετών ήταν παράλυτη και είχε δώσει  συγκλονιστικές προρρήσεις όταν υπάρχουν τέτοιες αλλαγές στον καιρό που τις περιέγραφε ως «Σημάδια του Θεού»!
Από το βιβλίο του Ghenadie Durasov «Οσία μοναχή Μακαρία, η παρηγοριά των θλιβομένων».
– Ο ήλιος έλαμπε και τον χειμώνα. Τώρα δεν θα λάμπει ούτε το καλοκαίρι. Οι μάγοι θα ρίξουν κατάρες στον ήλιο (27 Αυγούστου 1987).
– Οι μάγοι σκοτείνιασαν τον ουρανό για να μην φαίνονται οι πράξεις τους. Οι μάγοι αγαπούν το σκοτάδι (5 Οκτωβρίου 1987).
– Οι μάγοι θα καλύψουν όλο τον κόσμο με το σκοτάδι, ενώ χωρίς ήλιο τίποτα δεν θα μεγαλώνει. (18 Φεβρουαρίου 1988)
– Ο ήλιος θα εμφανιστεί τέσσερις φορές και μετά θα είναι πάλι σκοτάδι. Θα ζούμε στα σκοτεινά. (27 Αυγούστου 1987)
- Αυτή είναι μόνο η αρχή. Σύντομα θα κάνει πολύ κρύο. Το Πάσχα θα έχουμε χιόνια, ενώ ο χειμώνας θα αρχίζει από της Αγίας Σκέπης (σ.σ. 1 παλ. / 14 Οκτωβρίου νέο ημερολόγιο στη Ρωσία. Στην Ελλάδα μεταφέρθηκε στις 28 Οκτ).
– Όταν στις τέσσερις το απόγευμα θα είναι έξω σκοτεινά σαν να είναι βράδυ, τότε θα έρθει η Παναγία. Θα διασχίσει όλη τη γη και θα έρθει με όλη της τη δόξα στη Ρωσία για να επαναφέρει την ορθή πίστη. Όταν θα έρθει η Παναγία θα φτιάξει τα πράγματα όχι κατά τη θέλησή τους (αυτών που θα είναι στην εξουσία ή των μάγων) αλλά κατά τη θέλησή της, όπως θα ορίσει ο Σωτήρας Χριστός. Για λίγο καιρό θα επανέλθει η ορθή πίστη (11 Ιουλίου 1986).
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου