5


Translate

7 Ιουλ 2018

Έκπληξη για ζευγάρι στην ανακαίνιση του σπιτιού του: Βρήκαν μήνυμα 23 ετών στο μπάνιο από τους παλιούς ιδιοκτήτες (φωτό)

Ο Άλεξ και η Τζες Μόνει από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια αποφάσισαν να ανακαινίσουν το μπάνιο στο σπίτι τους. Ξεκινώντας τις εργασίες όμως τους περίμενε μια έκπληξη. Πίσω από μια γυψοσανίδα εντόπισαν ένα μήνυμα από ένα ζευγάρι που έμενε στο σπίτι τους το 1995.

Ο κύριος και η κυρία Σινσέκι, ζευγάρι από την Ασία, μαζί με το κατοικίδιό τους την Κάσι, ένα συμπαθές κουνελάκι ανέφεραν μεταξύ άλλων στο μήνυμά τους: «Αν διαβάζετε αυτό το μήνυμα σημαίνει ότι ξαναφτιάχνετε το μπάνιο. Δεν σας άρεσε όπως το είχαμε φτιάξει εμείς;».
Ο κύριος Μόνει αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύοντας φωτογραφία με το μήνυμα, η οποία μέσα σε μικρό διάστημα έγινε viral, μετρώντας χιλιάδες αναδημοσιεύσεις στο twitter.
Μάλιστα η περίπτωση των Μόνει ενέπνευσε κι άλλους χρήστες των social media να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες σχετικά με κρυμμένα αντικείμενα και μηνύματα που ανακάλυψαν στο σπίτι τους.
«Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η ανακαίνιση υποτίθεται ότι θα ήταν γρήγορη. Περιμένουμε το πρώτο μας μωρό σε τέσσερις εβδομάδες, οπότε πρέπει σύντομα να ετοιμάσουμε και το δικό μας μήνυμα», είπε ο κύριος Μόνει στο BBC, τονίζοντας πως με τη γυναίκα του θα ακολουθήσουν τα χνάρια των Σινσέκις και θα αφήσουν το δικό τους κρυφό μήνυμα πίσω από κάποιο τοίχο του μπάνιου ώστε να το βρουν οι μελλοντικοί κάτοικοι. Δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει τους Σινσέκις «για να χαμόγελα που έφερε το σημείωμά τους».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου