5


Translate

2 Ιουλ 2018

Πέθανε σε ηλικία 62 ετών η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή

«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή. Η ίδια είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και τις τελευταίες 62 μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».
Η Τζέσυ Παπουτσή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Για 20 και παραπάνω χρόνια δούλεψε στο Εθνικό Θέατρο ενώ τα χρόνια της στη θεατρική σκηνή ξεπερνούν τα 37.

Ήταν παντρεμένη από τον Ιούνιο του 2008 με το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μάνιο με τον οποίο γνωρίζονταν από το 1995.
Η Τζέσυ Παπουτσή είχε υπάρξει ξανά παντρεμένη με τον Θάνο Καληώρα και έχουν αποκτήσει ένα γιο, 36 χρονών σήμερα, τον Γιώργο Καληώρα.
Ηταν μια γυναίκα που είχε περάσει δυνατές στενοχώριες και που μόνο καλό δεν έκαναν στην κατάσταση της υγείας της.
Το 2012 ένα δυστύχημα έκανε την ίδια και τον σύζυγό της, να χάσουν την γη κάτω από τα πόδια τους. Η αδελφή του συζύγου της ηθοποιού, του Γιάννη Μανιού, έχασε την ζωή της στην άσφαλτο μαζί με τον άνδρα της και τα δυο τους παιδιά.
Η σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα με ένα μήνυμά της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook αποχαιρέτησε την ηθοποιό φέρνοντας στο μυαλό της το χαρακτηριστικό της για το οποίο όλος ο κόσμος την ξεχώριζε, το τρανταχτό της γέλιο.
«Τζέσυ Παπουτσή, νωρίς έφυγες από κοντά μας. Θα θυμόμαστε το τρανταχτό σου γέλιο στις πλατείες του θεάτρου. Το ακούγαμε μες το σκοτάδι και λέγαμε «είναι κι η Τζέσυ εδώ»… Η Τζέσυ δεν είναι πια εδώ», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.
Για τον θάνατο της ηθοποιού έγραψε στα social media και η ηθοποιός Ντόρα Ντούμα, «Μόλις μάθαμε κατι πολυ δυσάρεστο, έφυγε από την ζωή η αγαπημένη ηθοποιός και πολύ αγαπημένη φίλη μας Τζέσυ Παπουτσή. Τζεσάρα μας καλό ταξίδι, για μας θα είσαι πάντα κοντά μας σε αγαπούσαμε και θα σε αγαπάμε για πάντα. Μάρθα Καραγιάννη - Ντόρα Ντούμα»
Οι ρόλοι της στα σίριαλ και τις κινηματογραφικές παραγωγές «Safe sex», «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ», «7 θανάσιμες πεθερές», «Πάτερ ημών», «Οι μικρομεσαίοι», «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», ήταν από τους πιο δημοφιλείς.
Το ταλέντο της στην κωμωδία και οι πληθωρικοί χαρακτήρες που υποδυόταν την έκαναν αγαπητή στο κοινό και μια από τις πρώτες επιλογές για guest σε πολλά σίριαλ. 
Την πρώτη φορά που μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε είχε πει: «Είχα ένα μηνιγγίωμα στο κεφάλι, έξι εκατοστά. Έπιασα ένα εξόγκωμα στο κεφάλι μου και λέω "θα είναι από περούκα"... Πήγα έκανα εξετάσεις και μου λέει ο γιατρός "αποκλείεται να είναι δικές σου!», γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο γιατρός μου είπε να πάω στο Νιούκαστλ στην Αγγλία».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου