5


Translate

2 Ιουλ 2018

Βόμβες από Ραχήλ Μακρή για Καμμένο και βουλευτές ΑΝΕΛ

«Φεύγουν από τους ΑΝΕΛ αυτοί που ελπίζουν στη ΝΔ. Οι υπόλοιποι είναι άχρηστοι και μόνο με εξαγορά από συμφέροντα θα φύγουν»-Η πρώην βουλευτής αποκαλύπτει και τον πραγματικό λόγο που εκδιώχθηκε από τον Πάνο Καμμένο
Δεν μασάει τα λόγια της η πρώην βουλευτίνα Ραχήλ Μακρή και στην εξομολόγηση που έκανε στην Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για την πορεία της από την πολιτική. Προφανώς απαλλαγμένη από το βάρος της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αφού το επόμενο βήμα της είναι να ασχοληθεί στο Δήμο Παλλήνης με την τοπική αυτοδιοίκηση η Ραχήλ Μακρή, μίλησε για τις αποχωρήσεις των ΑΝΕΛ και έδωσε την δική της εκτίμηση για τον λόγο που κάποιοι φεύγουν και κάποιοι μένουν.
«Βλέπουν το καράβι να βυθίζεται και πηδάνε πρώτοι αυτοί που ελπίζουν σε οφέλη από τη Ν.Δ. Οι υπόλοιποι είναι άχρηστοι και μόνο με εξαγορά από συμφέροντα θα φύγουν. Αλλά τίποτα δεν αποκλείεται, αν υπάρχει σχέδιο από πολλές πλευρές για μπλοκάρισμα της συμφωνίας. Το σίγουρο είναι πως ο Π. Καμμένος θα εξαφανιστεί στις επόμενες εκλογές και ο Τσίπρας θέλει να τον ξεφορτωθεί χωρίς να του δώσει την κλωτσιά ο ίδιος».
Η Ραχήλ Μακρή αποκαλύπτοντας και τον λόγο που είχε εκδιωχθεί από τον Πάνο Καμμένο, σημειώνει ότι αυτό έγινε γιατί «άγγιξα κάποια συμφέροντα επιχειρηματικά, με τα οποία στο παρασκήνιο ήταν εναγκαλισμένοι».
Απάντησε χαρακτηριστικά:
«Ο Καμμένος με διέγραψε μαζί με τους βουλευτές του τον Οκτώβριο του 2014. Οταν έφυγα, έκανα ανοιχτή επιστολή προς τους συμπολίτες μου που με εξέλεξαν, εξηγώντας τους λόγους. Στην επιστολή προειδοποίησα τους Ελληνες για το μόρφωμα αυτό. Στην ουσία, ότι οι άνθρωποι είναι καιροσκόποι και καπηλεύονται τον πατριωτισμό για να αγγίζουν το λαϊκό αίσθημα και να υφαρπάξουν την εξουσία. Δεν εκδιώχθηκα όμως μόνο γι’ αυτό, αλλά και γιατί άγγιξα κάποια συμφέροντα επιχειρηματικά, με τα οποία στο παρασκήνιο ήταν εναγκαλισμένοι. Δυστυχώς, ο ελληνικός λαός τούς έβαλε στη Βουλή τον Γενάρη του 2015 και τον Σεπτέμβριο του 2015, παρόλο που παραβίασαν τη βασική αρχή της ιδρυτικής τους διακήρυξης: «ούτε νεκροί Μνημόνια».
Εγιναν αυτό που ήθελαν από την αρχή: αναγκαίοι, για να πάρουν τα υπουργεία που ήθελαν. Παρακολουθούσα κοινοβουλευτικά τις κινήσεις τους στα υπουργεία και τον Σεπτέμβριο του 2015 κατέθεσα στην Εισαγγελία Διαφθοράς στοιχεία που αφορούν σκάνδαλο με την αγορά εξοπλιστικών και τα οικονομικά του κόμματός τους, για τα οποία ουδέποτε δόθηκε απολογισμός στους βουλευτές που πληρώναμε από τη βουλευτική αποζημίωση. Δεν με κάλεσε ποτέ η Εισαγγελία.
Αναμενόμενο, βέβαια, βλέποντας ότι ελέγχουν τη Δικαιοσύνη και πρόκειται για αδίστακτους, που αγκαλιά με τους «αριστερούληδες», όπως τους έλεγαν, μετά την εκκαθάριση από τους έντιμους και τους άξιους, προχωράνε ακάθεκτοι στην εκτέλεση των εντολών του 4ου οικονομικού Ράιχ «για ένα πουκάμισο αδειανό», για μια υπουργική καρέκλα». 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου