5


Translate

2 Ιουλ 2018

Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη - Νέες αποκαλύψεις από τον πατέρα της

Σε λίγες ημέρες αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών τον περασμένο Οκτώβριο. Μία δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο για την αγριότητά της.
Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει την Τετάρτη 4 Ιουλίου ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσατζανιάν Σοροπίδης, που αρχικά είχε ομολογήσει
το έγκλημα, αλλά στη συνέχεια ανακάλεσε, θέτοντας στο στόχαστρο νέους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα της άτυχης εφοριακού, Απόστολο Λύτρα, ο εντολέας του είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς θα πρέπει να βρεθεί απέναντι στον δολοφόνο του παιδιού του.
Βασανιστικά ερωτήματα
«Περιμένουμε να δούμε τι έχει να πει ο κατηγορούμενος. Είναι δεδομένη η ευθύνη του για τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, με βάση τη δικογραφία. Αν προκύψουν νέα στοιχεία για συμμετοχή οποιουδήποτε άλλου, θα ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις», ανέφερε στην «Espresso» o κ. Λύτρας, ενώ η δικηγόρος της μητέρας και των αδελφών του θύματος Γιάννα Παναγοπούλου δήλωσε: «Η οικογένεια της άτυχης Δώρας περιμένει με αγωνία να λάβει απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα σχετικά με τον φρικτό θάνατο που προκάλεσε ο κατηγορούμενος στη νεαρή κοπέλα».
Ξεσπά ο πατέρας της εφοριακόυ: Θα το πληρώσουν ακριβά οι δολοφόνοι
«Σκότωσε τον άγγελο μου και θα το πληρώσει ακριβά», δηλώνει στο δελτίο ειδήσεων του STAR, ο πατέρας της Δώρας Ζεμπέρη, για τον δολοφόνο της κόρης του.
«Αν μπορέσω θα τον κάνω κομμάτια μέσα στο δικαστήριο. Θα προσπαθήσω. Θα τους πληρώσω με το ίδιο νόμισμα όλους, και το Σοροπίδη και την παρέα του γιατί δεν ήταν μόνος του, αυτός δεν μπορούσε να την κάνει καλά τη Δώρα, η Δώρα ήταν λάστιχο. Δεν θα αφήσω κανέναν από όσους ακουμπήσανε το παιδί. Στον δε Σοροπίδη θα του προκαλέσω φρικτό θάνατο, ακόμα και μέσα στη φυλακή. Δεν θα γλιτώσει κανένας. Ζω για αυτόν τον σκοπό», είπε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, βρισκόμενος σε κατάσταση θυμού και τόνισε ότι ο Σοροπίδης δεν έδρασε μόνος, αλλά υπήρχε και δεύτερος δράστης, «περιμένω να πει ποιος κράταγε το κορίτσι. Άλλος το κράταγε και αυτός το μαχαίρωσε. Αυτό το βλέπει όλη η Ελλάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου γλιτώσει. Δεν μπορούσε μόνος του να το κάνει. Η Δώρα ήταν δυνατή. Το πολύ - πολύ να τον σκότωνε η Δώρα. Το άλλο άτομο κράταγε τη Δώρα και αυτός την μαχαίρωνε από την πλάτη πίσω. Τις πιο πολλές μαχαιριές το παιδί τις έφαγε στην πλάτη. Της τρυπήσαν την καρδιά. Όσοι έχουν ευθύνη για το παιδί θα με βρούνε στην πόρτα τους. Δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να το αφήσω έτσι. Σκότωσαν έναν άγγελο θα το πληρώσουν ακριβά», κατέληξε.
Το κλίμα στο δικαστήριο αναμένεται να είναι εκρηκτικό. Η μεταγωγή του Σοροπίδη θα γίνει κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου