5


Translate

9 Ιουλ 2020

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Ο Φίλης τρόμαξε με τον εθνικό ξεσηκωμό: «Τραμπούκοι όσοι συμμετέχουν στα συλλαλητήρια» – Οι αμετανόητοι ΣΥΡΙΖαίοι ανησυχούν με την γαλανόλευκη λαοθάλασσα (Βιντεο)

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την επαίσχυντη συμφωνία κατάφερε να ενώσει όλους τους Ελληνες. Μαζικές συγκεντρώσεις λαμβάνουν χώρα σε όλα τα μήκη και πλάτη της πατρίδας.
Αυτή η οργή λοιπόν τρομάζει, ανησυχεί και δείχνει πως οι κυβερνητικοί βρίσκονται σε πανικό.
Ένα είναι σίγουρο. Δεν πρόκειται να γλιτώσουν από την Εθνική οργή οι ΣΥΡΙΖαίοι.
Η κατάσταση πλέον είναι εκρηκτική,
οι Έλληνες δεν μπορούν να αντέξουν άλλη μια εθνική ήττα.
Απίστευτες ύβεις από τον Φίλη
Σφοδρή επίθεση σε όσους συμμετέχουν στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό εξαπέλυσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.
Μιλώντας στον Σκάι, έκανε λόγο για ομάδες «τραμπούκων» και «παρακρατικούς θύλακες», που δεν έχουν «κανένα ντέρτι με την Μακεδονία», και δεν έχουν καμία σχέση με τους συμμετέχοντες στα μεγάλα συλλαλητήρια του χειμώνα.
Επαίνεσε τη στάση του Πάνου Καμμένου, λέγοντας ότι «ορθώς» δεν προκάλεσε θέμα εθνικής ασφάλειας ρίχνοντας την κυβέρνηση, λόγω των διαφωνιών του με την συμφωνία των Πρεσπών.
Εκτίμησε πάντως πως η συμφωνία θα κυρωθεί από τη Βουλή, ακόμα κι αν ο Πάνος Καμμένος αντιταχθεί.
Εμμέσως δίνει στεγνά τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, καθώς η κριτική που ασκεί όπως φαίνεται γίνεται εκ του ασφαλούς. 
Αμετανόητοι και προσκολλημένοι στις ιδεολογικές τους αγκυλώσεις παραμένουν ακόμη οι ΣΥΡΙΖαίοι. Ο Ελληνικός λαός έχει δείξει περίτρανα πλέον, -το μήνυμα ήδη στάλθηκε μέσω της μαζικότητας των συλλαλητηρίων που έλαβαν χώρα για το Σκοπιανό- ότι δεν υπαναχωρεί.
Μπορεί οικονομικά να έχει εξαθλιωθεί, όμως ο πατριωτισμός και η φλόγα της αγάπης για την Μακεδονία μας δεν σβήνει. Είναι αναμφισβήτητο αυτό. Όμως κάποιοι, συνεχίζουν να προκαλούν και να ακουμπάνε τις ευαίσθητες χορδές των Ελλήνων. 
Δείτε βίντεο με τις προκλητικές δηλώσεις: .
μονταζ teo
9 7 2018 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου