5


Translate

23 Αυγ 2018

Έτοιμος για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός - Το πλάνο του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, υποδεχόμενος στις 9:00 το βράδυ τη Μπέρνλι στο σχεδόν κατάμεστο Καραϊσκάκη.
«Πρώτος μας στόχος είναι να κερδίσουμε και ο δεύτερος να κερδίσουμε αν γίνεται χωρίς να δεχτούμε γκολ για να έχουμε πλεονέκτημα
ενόψει της ρεβάνς», ανέφερε ο προπονητής των ερυθρόλευκων Πέδρο Μαρτίνς αναφορικά με την αποψινή μάχη με την αγγλική ομάδα, ενώ από την πλευρά του, ο τεχνικός των «clarets» Σον Ντάις επεσήμανε: «Σίγουρα είναι μία πρόκληση για εμάς και θέλουμε να την αντιμετωπίσουμε. Θα αποκτήσουμε εμπειρία».
Ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού θα πάει με... συνταγή Λουκέρνης βάσει των όσων έχει δοκιμάσει τις τελευταίες μέρες, αλλά φυσικά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει «θολώσει» τα νερά και να ετοιμάζει κάποια έκπληξη.
Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, ο Γιαννιώτης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τσιμίκας αριστερά και ο Ελαμπντελαουί δεξιά, με τους Βούκοβιτς-Μιράντα να συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και ο Φορτούνης θα βρίσκεται πιο μπροστά τους, έχοντας ελεύθερο ρόλο. Ο Χριστοδουλόπουλος θα καλύπτει το δεξί «φτερό» και ο Ποντένσε το αριστερό, με τον Γκερέρο να είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Όσον αφορά τη Μπέρνλι, ο Χαρτ αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τέιλορ αριστερά και ο Μπάρντσλεϊ δεξιά, με τους Λονγκ-Γκίμπσον σε ρόλο στόπερ. Ο Κορκ με τον Χέντρικ θα είναι στον άξονα, με τον Γκούντμουντσον να κινείται αριστερά και τον Γουόλτερς δεξιά, ενώ ο Μπαρνς με τον Βόουκς θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου