5


Translate

10 Αυγ 2018

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟ «ΘΗΡΙΟ» ΚΟΥΝΟΥΠΙ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ «ΤΣΙΜΠΑΕΙ» ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ...

ΠΑΛΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
«Λαγός την φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του», λέει μια παλιά σοφή παροιμία. 
Έτσι και ο ψευτοαριστερός λαγός Τσίπρας, «κουνιέται» και πάλι (με τις αδύναμες από πολλές απόψεις πλάτες της ετοιμόρροπης Ε.Ε.) απέναντι στην μόνη δύναμη που μπορεί να απεγκλωβίσει την Ελλάδα από τον βρόχο των μνημονίων...
Αλλά από προδότες τί αλλο περιμένει κανείς; 
Τώρα κατ επιταγήν των εν διαλύσει ευρωπαίων «εταίρων» σε ένα θρίαμβο παράλογης πολιτικής ανηθικότητας, η ψευτοαριστερή κυβέρνηση,  προσπαθεί να παραστήσει τη Ρωσία ως εχθρό της Ελλάδας!!!   
Παρ όλο που η Ρωσία επέλεξε να μη προχωρήσει σε κλιμάκωση των αντιποίνων για τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών, η Αθήνα συνεχίζει τις επιθέσεις εναντίον της Μόσχας με συκοφαντικά δημοσιεύματα και άρνηση έκδοσης βίζα σε Ρώσους κληρικούς.
Aυτήν την εβδομάδα, αρκετοί κληρικοί της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ανέφεραν ότι ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος αρνήθηκε τη χορήγηση βίζας χωρίς να τους παράσχει εξηγήσεις.
Η τελευταία αυτή ανεξήγητη άρνηση, οδήγησε το Ρωσικό ΥΠΕΞ να εκδώσει ανακοίνωση και να ζητάει εξηγήσεις από την ελληνική πλευρά.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, επεσήμανε πως οποιαδήποτε διάκριση στις εκδόσεις βίζας είναι απαράδεκτη.
«Το υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί πάντα στενά την κατάσταση γύρω από τις εκδόσεις βίζας για τους Ρώσους πολίτες. Ασφαλώς, οποιαδήποτε διάκριση όσον αφορά στην έκδοση κάποιας βίζας, είτε έχει να κάνει με τη χώρα, είτε με το επάγγελμα είτε με τη θρησκεία, είναι απαράδεχτη», δήλωσε
Την ίδια ώρα διακινούνται σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, διαρροές του Μαξίμου ότι δήθεν ρωσικός δάκτυλος «οργανώνει» επεισόδια σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στην ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο!!!
Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι: «η Μόσχα ετοιμάζει ταραχές στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο» με χαρακτηριστικό τίτλο «Μπουρλότο στην ΔΕΘ από το μαύρο μέτωπο και τα δίκτυα της Μόσχας - Επιστρατεύουν παρακρατικούς μηχανισμούς».
Η Μόσχα απάντησε στις προκλητικά ψευδείς κατηγορίες με μια οργισμένη ανακοίνωση:
«Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό το δήθεν δημοσίευμα» δήλωσε το υπουργείο Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι «η Ρωσία ποτέ δεν παραβίασε την κυριαρχία, τη δημόσια τάξη, ή την Κρατική Ασφάλεια της Ελλάδας. 
Τέτοιες εχθρικές και ηλίθιες επιθέσεις προς την Ρωσία, είναι ντροπή για την ελληνική δημοσιογραφία, και φαίνονται παράλογες, ενάντια στον σεβασμό μας προς την Αθήνα, ως ισότιμο εταίρο». 
Στην αναλυτική ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο φέρνει ως παράδειγμα τη φετινή 25η επέτειο από την υπογραφή του Συμφώνου Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας. 
«Αυτό είναι το κύριο έγγραφο που καθορίζει τους βασικούς άξονες της διμερούς συνεργασίας των δύο χωρών. 
Αντανακλώντας τους ξεκάθαρους στενούς φιλικούς δεσμούς μεταξύ των χωρών και των λαών μας, το Σύμφωνο διασφαλίζει τη συνέχισή τους και τη µη επικράτηση καιροσκοπικών διαφοροποιήσεων.
Επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητα και φιλοδοξία των δύο κρατών να ενισχύσουν ενεργά και σταθερά τις σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ανάπτυξης σε όλους τους τομείς στη βάση των αρχών σεβασμού της πολιτικής ανεξαρτησίας, της κυριαρχικής ισότητας, της εδαφικής ακεραιότητας, της μη παρέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις και του αμοιβαίου οφέλους», αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών. 
«Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές μας καθοδηγούν στην εργασία για την περαιτέρω επέκταση της συνεργασίας». 
Επιπροσθέτως, υπογραμμίζει ότι η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την 190η επέτειο από την έναρξη των ρωσο-ελληνικών διπλωματικών σχέσεων. 
«Οι χώρες μας συνδέονται από δεσμούς και κοινές αξίες αιώνων, θρησκευτική αλληλεπίδραση, κοινή ιστορία. Η Ρωσία ποτέ δεν παραβίασε την εθνική κυριαρχία, τη δημόσια τάξη ή την κρατική ασφάλεια της Ελλάδας», υπενθυμίζει το ρωσικό υπ. Εξωτερικών και καταλήγει θέτοντας το ερώτημα: «Γιατί η Ρωσία να εμπλακεί σε ταραχές στην Ελλάδα»; 
Τώρα αν αναριωτιέστε γιατί ο Τσίπρας τα βάζει με τη Μόσχα και στήνει σκηνικό προβοκάτσιας γύρω από την ΔΕΘαπάντηση είναι απλή:
Ο δωσίλογος γνωρίζει ότι στη Θεσσαλονίκη θα γίνει «κόλαση» σε βάρος του Α.Τσίπρα λόγω της εκχώρησης της Μακεδονίας και λόγω του θυμού που επικρατεί για την εξοργιστική ανεπάρκεια και αντίδραση του κρατικού μηχανισμού στην αντιμετώπιση των φονικών πυρκαγιών στο Μάτι που στοίχισαν τις ζωές 93 ανθρώπων μεταξύ των οποίων και 11 παιδιών.
Θέλει λοιπόν να ρίξει όλα τα έκτροπα που περιμένει ότι θα συμβούν στην Ρωσία, ώστε και θα φανεί ότι αυτά δεν αποτελούν αντίδραση του Ελληνικού λαού και θα δαιμονοποιήσει τον βασικότερο αντίπαλο της νέας τάξης της οποίας είναι πιόνι... 
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...
 πηγη oimos-athina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου