5


Translate

23 Αυγ 2018

Γρίφος το άγριο έγκλημα στους Θρακομακεδόνες

Μυστήριο επικρατεί με την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, με αγνώστους να εκτελούν έναν 65χρονο άνδρα μέσα στο σπίτι του, στραγγαλίζοντάς τον με μία ζώνη. Τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής
Το πτώμα, σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε από την αστυνομία, μετά από τηλεφώνημα των γειτόνων, που είδαν την πόρτα του σπιτιού της οδού Ιωάννη Λιόση 84 ανοιχτή.
Επρόκειτο, σύμφωνα με την αστυνομία, για εγκληματική ενέργεια που τελέστηκε τις τελευταίες 48 ώρες, καθώς ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα, στραγγαλισμένος με μια ζώνη, και το σπίτι ήταν ανάστατο, στοιχείο που ίσως καταδεικνύει τη ληστεία ως κίνητρο των δραστών. Πάντως, η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη, οπότε οι δράστες ίσως να αιφνιδίασαν τον 65χρονο.

Φωτογραφίες από το σπίτι του θύματος:



Το θύμα είναι θείος του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής Γιώργου Καραμέρου.


Τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που διερευνά τις κινήσεις των δραστών από τυχόν καταγραφή τους σε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από διπλανά σπίτια, όπως και στοιχεία DNA μέσα στο σπίτι. 

πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου