5


Translate

27 Αυγ 2018

Σύνθημα αντεπίθεσης από Σαλβίνι-Ορμπαν: Σχεδιάζουν την νέα πατριωτική Ευρώπη – Στοπ στη μετανάστευση και υπεράσπιση της χριστιανικής κουλτούρας

Τελικά η επανάσταση κατά της αλλοίωσης της εθνολογικής σύνθεσης της Ευρώπης και των «βρώμικων» σχεδίων της Μέρκελ ξεκινά πραγματικά από την Ιταλία και την πατριωτική Κυβέρνηση που ανέλαβε τις τύχες της χώρας. 
Ο Σαλβίνι ξεδοντιάζει το αποτυχημένο ευρωπαϊκό μόρφωμα της ΕΕ και ένα νέο πατριωτικό τσουνάμι πλημμυρίζει
σταθερά την Γηραιά Ήπειρο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται να πνέει τα λοίσθια και την θέση της είναι έτοιμη να λάβει μια άλλη ένωση, ισχυρή και πατριωτική.
Ο Σαλβίνι, κεφαλαιοποίησε την απογοήτευση στην πολιτική σκηνή στην Ιταλία και είναι σήμερα αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εσωτερικών στο συνασπισμό που ανέλαβε καθήκοντα την 1η Ιουνίου. Χαρακτηρίζεται από τη σκληρή του γραμμή για τους μετανάστες, αλλά και στις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ, ενώ η κυβέρνηση του έχει κάνει περισσότερα σε ένα μήνα από ό, τι οι προκάτοχοί της είχαν κάνει σε 6 χρόνια.
Η πυγμή του και οι πατριωτικές του απόψεις ενοχλούς ό,ως όπως φαίνεται. Ετσι λοιπόν, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ιταλία με αφορμή την υπόθεση του πλοίου Diciotti, καθώς η δικαστική έρευνα στρέφεται πλέον σε βάρος του Σαλβίνι. Την ίδια ώρα βρέθηκε λύση για τους 177 παράτυπους μετανάστες, οι οποίοι αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Κατάνιας.
Οι κατηγορίες που διερευνώνται φέρονται να είναι «στέρηση ατομικής ελευθερίας», «κατάχρηση εξουσίας» και «παράνομη σύλληψη». Την έρευνα ξεκίνησε η εισαγγελία του Ακράγαντα, θα πρέπει όμως να συνεχιστεί από ειδικό τομέα της εισαγγελίας του Παλέρμο, ο οποίος είναι αρμόδιος για τυχόν αδικήματα του πρωθυπουργού και υπουργών. Αν τελικά οι δικαστικοί αποφασίσουν ότι ο Ματέο Σαλβίνι θα πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη, αυτή θα γίνει μόνον αν δώσει το «πράσινο φως» το κοινοβούλιο της Ρώμης.
Σχολιάζοντας την είδηση για την έρευνα σε βάρος του ο Σαλβίνι δήλωσε: «Μπορούν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν θα σταματήσουν την αλλαγή που θέλουν εξήντα εκατομμύρια Ιταλοί. Θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν. Ας έλθουν να με πάρουν, τους περιμένω».Ο επικεφαλής της Λέγκας σημείωσε επίσης ότι «δεν διεξάγεται καμία έρευνα σε βάρος όσων ευθύνονται για την κατάρρευση της γέφυρας στην Γένοβα, αλλά οι εισαγγελείς ασχολούνται με εμένα».
Ομως ο ηταλός ηγέτης, σχεδιάζει την επόμενη ημέρα, με σκοπό να αναγεννηθεί και να ξυπνήσει επιτέλους η Ευρώπη.
Ο υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν στο Μιλάνο την 28η Αυγούστου, γνωστοποίησαν οι υπηρεσίες του.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Corriere della Sera, ο Σαλβίνι ανέφερε ότι θα συζητήσει με τον Όρμπαν τρόπους για να «σταματήσει η μετανάστευση» προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Παράλληλα, το υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας γνωστοποίησε ότι η Ουγγαρία αρνήθηκε να υποδεχθεί οποιονδήποτε από τους δεκάδες μετανάστες που έχουν περιοριστεί κατ’ εντολή του Σαλβίνι πάνω σε ένα πλοίο της ιταλικής ακτοφυλακής έως ότου άλλες χώρες μέλη της ΕΕ να συμφωνήσουν στην ανακατανομή τους.
Ο Βίκτορ Ορμπάν πρόσφατα μιλώντας στο 29ο θερινό ανοιχτό πανεπιστήμιο του Bálványos και στο Student Camp ανέλυσε το σχέδιο του για την νέα Ευρώπη που ονειρεύεται ενάντια στον νεοφιλευθερισμό και την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, καθώς όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε “υπάρχει ζωή και μετά την παγκοσμιοποίηση.
Με τα 5 δόγματα που αποκάλυψε στήνει στο απόσπασμα την ανωμαλία και την επικίνδυνη για τις κοινωνικές και πολιτικές δομές ψευτοπροοδευτικότητα των δυτικών κοινωνιών και ετοιμάζει την απόλυτη αντεπίθεση!
Συγκεριμένα ο κ. Όρμπαν ανέφερε:
Έχω διατυπώσει πέντε δόγματα για το σχέδιο οικοδόμησης της Κεντρικής Ευρώπης.
–Το πρώτο είναι ότι κάθε ευρωπαϊκή χώρα έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τη χριστιανική της κουλτούρα και το δικαίωμα να απορρίψει την ιδεολογία της πολυπολιτισμικότητας.
–Το δεύτερο δόγμα μας είναι ότι κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί το παραδοσιακό οικογενειακό μοντέλο και έχει το δικαίωμα να ισχυριστεί ότι κάθε παιδί έχει δικαίωμα σε μητέρα και πατέρα.
–Το τρίτο κεντροευρωπαϊκό δόγμα είναι ότι κάθε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τους εθνικούς στρατηγικούς οικονομικούς τομείς και αγορές που έχουν καθοριστική σημασία γι ‘αυτήν.
–Το τέταρτο δόγμα είναι ότι κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τα σύνορά της και έχει το δικαίωμα να απορρίψει τη μετανάστευση.
-Και το πέμπτο δόγμα είναι ότι κάθε ευρωπαϊκή χώρα έχει το δικαίωμα να επιμείνει στην αρχή ενός έθνους, μία ψηφο για τα πιο σημαντικά ζητήματα και ότι αυτό το δικαίωμα δεν πρέπει να αμφισβητηθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με άλλα λόγια, εμείς οι Κεντροευρωπαίοι ισχυριζόμαστε ότι υπάρχει ζωή πέρα ​​από τον παγκοσμιοποιημένο, ο οποίος δεν είναι ο μόνος δρόμος. Η πορεία της Κεντρικής Ευρώπης είναι η πορεία μιας συμμαχίας ελεύθερων εθνών”.
Το μανιφέστο Όρμπαν βρίσκει ευήκοα ώτα και σε άλλες χώρες. Ήδη και ο Ιταλός Σαλβίνι έχει υποστηρίξει την σύσταση ενός πατριωτικού μετώπου στην Γηραιά Ήπειρο και η αντίσταση τις διαταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων μεγαλώνει….
Κάτι αλλάζει στην Ευρώπη.
πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου