5


Translate

14 Αυγ 2018

Αυτοκίνητο έπεσε στον φράχτη του κοινοβουλίου στο Λονδίνο

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο, με πάνοπλους αστυνομικούς να σπεύδουν και να περικυκλώνουν το όχημα. Πληροφορίες για πεζούς που τραυματίστηκαν.
Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο, το πρωί της Τρίτης. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην αστυνομία.
Οπλισμένοι ένστολοι έσπευσαν
στο σημείο και περικύκλωσαν το όχημα, ενώ προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού.
Η αστυνομία ανέφερε ότι υπήρξαν τραυματισμοί περαστικών, δίχως όμως να δίνεται συγκεκριμένος αριθμός. Σε νεότερη ενημέρωση, σημειώνεται ότι δεν απειλείται η ζωή κανενός.
«Στις 7:37 σήμερα, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα έξω από το Κοινοβούλιο. Ο άντρας οδηγός συνελήφθη από αστυνομικούς στο σημείο. Αριθμός πεζών τραυματίστηκε. Αστυνομικοί παραμένουν στο σημείο», αναφέρει η αστυνομία σε μήνυμά της στο Twitter.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων και περιπολικών έφτασε στο σημείο, ενώ οι αστυνομικοί απέκλεισαν την πλατεία έξω από το κοινοβούλιο.
Παράλληλα, έκλεισε και ο σταθμός Ουεστμίνστερ του μέτρο, σύμφωνα με τη μητροπολιτική αστυνομία. Όπως σημειώνεται έκλεισε η είσοδος και η έξοδος του σταθμού για λόγους ασφαλείας. Ο σταθμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ανταπόκριση μεταξύ διαφορετικών γραμμών του μετρό.
 πηγη sputniknews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου