5


Translate

9 Αυγ 2018

Για το πρώτο και αποφασιστικό βήμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λουκέρνη

Να πιστοποιήσει στο γήπεδο τη θεωρητική υπεροχή του απέναντι στη Λουκέρνη και να βρεθεί από το πρώτο ματς με το ένα… πόδι στα πλέι οφ του Europa League θέλει ο Ολυμπιακός απόψε (21:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν σε νίκη με «καθαρό» σκορ για να απλοποιήσουν τα πράγματα ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Ελβετία και να εστιάσουν
στο επόμενο, υψηλότερο εμπόδιο προς τους ομίλους που θα είναι μία εκ των Μπασακσεχίρ ή Μπέρνλι.
Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό του όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα. Ο Γιαννιώτης θα είναι στο τέρμα, με τους Μιράντα και Βούκοβιτς στόπερ, τον Τσιμίκα αριστερό και τον Ομάρ δεξιό μπακ.
Οι Καμαρά και Μπουχαλάκης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με την τριάδα Χριστοδουλόπουλου, Ποντένσε και Φορτούνη να ξεδιπλώνεται μπροστά τους και τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.
Στην 20μελή αποστολή των Πειραιωτών βρίσκονται και οι Χουτεσιώτης, Μεριά, Χατζισαφί, Τοροσίδης, Σισέ, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Βρουσάι και Ανσαριφάρντ, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Νάτχο.
Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει δώσει σαφείς οδηγίες στους παίκτες του για μεγάλη πίεση από την αρχή, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις πολλές αμυντικές αδυναμίες της Λουκέρνης.
Ταυτόχρονα, όμως, έχει επισημάνει πως αν δεν έρθει το γρήγορο γκολ, θα πρέπει να υπάρχει η απαιτούμενη υπομονή από τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι δεν θα πρέπει σε κανένα σημείο του αγώνα να χάσουν τη συγκέντρωσή τους.
Στον αντίποδα, η ελβετική ομάδα, που στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα με γκολ, αναμένεται να ξεκινήσει, όπως στον τελευταίο νικηφόρο αγώνα της (4-2) με τη Λουγκάνο.
Η πιθανότερη σύνθεση είναι η εξής: Σάλβι, Λούκας, Σμιντ, Σίντλερ, Γκρέδερ, Βότσα, Ουγκρινιές, Σνόουλι, Γκρίλα, Σουρπφ και Ελέκε.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο μόλις 29 ετών και χωρίς μεγάλη εμπειρία Φρανσουά Λετεξιέ από τη Γαλλία.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι το «Γ. Καραϊσκάκης» δύσκολα θα είναι κατάμεστο, αλλά εκτιμάται πως περισσότεροι από 20.000 θεατές θα βρεθούν στις κερκίδες.
 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου