5


Translate

4 Αυγ 2018

Αυτός είναι ο Άδωνις: Αρχιτέκτονας της πολιτικής κωλοτούμπας! [Video για πυρκαγιές 2007]

Αναγνώστες έστειλαν ένα βίντεο με το οποίο θυμίζουν τι έλεγε ο  αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, την εποχή που ήταν βουλευτής του ΛΑ. Ο. Σ. σε μία από τις γνωστές του εκπομπές τηλε-πωλήσεων, όπου κάνει αναφορά στις καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας, της Πάρνηθας και της Αττικής το 2007. 
Στο βίντεο ο Άδωνις κατηγορεί την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή (τον οποίο τώρα γλείφει)
για τον τρόπο που χειρίστηκε την ασύμμετρη απειλή, παρομοιάζοντας τον με τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Νέρωνα! Να σας θυμίσω ότι ο Νέρωνας κατά τη βασιλεία του, κατηγορήθηκε ότι έβαλε φωτιά στη Ρώμη το 64 μ. Χ., με αποτέλεσμα να καταστραφούν τα 2/3 της πόλης. Και φυσικά ο Άδωνις που ξέρει Ιστορία, είχε και απόλυτη επίγνωση του τι έλεγε…

«Μα ο Νέρων είχε τόση επιτυχία στη φωτιά, αναρωτιέμαι και έχει γίνει τόσο διάσημος στην ιστορία; Δεν άφησαν τίποτα», λέει ο Άδωνις στο βίντεο και συνεχίζει: «είδαμε στη θητεία αυτής της κυβερνήσεως να καίγεται η Αρχαία Ολυμπία, ο Άγνωστος Στρατιώτης, το κέντρο της Αθήνας και ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου της Αττικής. Τι άλλο θέλετε, ρε παιδιά; Να τους δώσουμε βραβείο; Να τους πούμε μπράβο, τι σπουδαίοι που είστε; Τι καλά που τα κάνετε; Δηλαδή ο ορισμός της αποτυχίας ποιος είναι; Τι πρέπει άλλο να καεί για να πούνε κάποιοι ότι απέτυχε η κυβέρνηση;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
.
 …διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη
 piperata.gr
 μονταζ eimailefteros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου