5


Translate

22 Σεπ 2018

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 1-0

Το απόγευμα του Σαββάτου η αστυνομία μπλόκαρε οπαδούς του Άρη στην Εγνατία και το βράδυ οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα μπλόκαραν τους «κίτρινους» εντός γηπέδου (1-0)! Μακριά από το πρόσωπο περασμένων αγώνων, με το αυτογκόλ του Δεληζήση οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα. 2η σερί νίκη ο «Άγιαξ της Ηπείρου».   
Με τον ΠΑΣ να έχει μία νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (παίζοντας όλα τα ματς εκτός έδρας) και τον Άρη να έχει το τρία στα τρία, οι δύο ομάδες ήθελαν το τρίποντο στους Ζωσιμάδες για τους δικούς τους λόγους. Οι γηπεδούχοι για να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο τους και οι φιλοξενούμενοι για να συνεχίσουν αυτό το καλό σερί. Μια νίκη που τελικά έμεινε στα Γιάννενα, με τον ΠΑΣ να την παίρνει επικρατώντας με 1-0.
Την πήρε και γιατί είχε την τύχη στην φάση του δοκαριού των «κιτρίνων», αλλά κυρίως σε αυτή του αυτογκόλ του Δεληζήση, όπως επίσης την πήρε και γιατί κοίταξε στα μάτια τον Άρη, έπαιξε πολύ ωραία την κόντρα και μετά το 1-0 δεν κινδύνεψε σε μεγάλο μέρος του ματς.
Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους, δεν ξέρουμε αν πήγαν στα Γιάννενα έχοντας στο μυαλό τους τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, σίγουρα όμως δεν παρουσίασαν την εικόνα των τριών πρώτων αγώνων. Όχι τόσο αμυντικά, όπου και κόντρα στον Λεβαδειακό είχαν πολλά κενά, αλλά επιθετικά.
Οι «κίτρινοι» δημιούργησαν λίγες φάσεις, δεν απείλησαν τους αντιπάλους τους και μετά το πρώτο ημίχρονο έδειξαν να μένουν από δυνάμεις. Εκεί ίσως θα έπρεπε να επέμβει ο Ερέρα με τις αλλαγές, δεν τις έκανε νωρίς αλλά στο 80' και τις τρεις, με συνέπεια η ομάδα του να πληρώσει τα λάθη γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα.
πηγη gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου