5


Translate

11 Σεπ 2018

Με φόρα η Εθνική στην Ουγγαρία – Τα πλάνα του Σκίμπε για το «2 στα 2»

Την ευκαιρία να βγάλει εκτός μάχης την Ουγγαρία, η οποία κατά τα φαινόμενα είναι η βασική αντίπαλός της στον 2ο όμιλο του UEFA Nations League, έχει απόψε η Εθνική Ελλάδας (21:45). 
Η «γαλανόλευκη» μπορεί να εκμεταλλευτεί, επίσης, και το γεγονός πως οι Ούγγροι θα παίξουν χωρίς την παρουσία των φιλάθλων
τους, αφού το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας που τους είχε επιβληθεί για επεισόδια στο τελευταίο παιχνίδι της προηγούμενης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (και δεν μεταφέρεται σε εκείνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου). 
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίκαελ Σκίμπε φαίνεται πως προβληματίζεται για τρεις θέσεις της αρχικής ενδεκάδας. Η μία αφορά την ετοιμότητα του Κώστα Μήτρογλου, η άλλη αν θα χρησιμοποιήσει τον Τοροσίδη ή τον Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας και η τρίτη τον Ζέκα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας (με 15 συμμετοχές στη Κοπεγχάγη). 
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη (ή Μπακάκη), Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Γιαννούλη. 
Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ζέκα και ο Μπουχαλάκης, με τον Μάνταλο και τον Πέλκα στα πλάγια. Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Δώνης, αν δεν τα καταφέρει τελικά ο Μήτρογλου.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου