5


Translate

23 Σεπ 2018

Περί δημοσκοπήσεων και αιμορροΐδων …

Νέες δημοσκοπήσεις είδαν το φως της δημοσιότητας οι οποίες δείχνουν κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. καθώς και μείωση των αναποφάσιστων. Συνεπώς οι αναποφάσιστοι τείνουν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και όχι Ν.Δ. Και αν αναλογιστείς ότι οι αναποφάσιστοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε ποσοστά μεγαλύτερα του 10%, τότε δείχνει να το γυρίζει το παιχνίδι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Γιατί μην μπερδεύεσαι, περί παιχνιδιού πρόκειται. 
Την πραγματικότητα θα τη δεις μετά τις εκλογές...
Οι εμπειρογνώμονες του ΣΚΑΙ και ο Άδωνης ο Γεωργιάδης εξηγούν αυτή την αλλαγή με βάση τη διάθεση του μέσου Έλληνα πολίτη. Υποστηρίζουν δηλαδή ότι ο Έλληνας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές έχει καλή διάθεση και συνεπώς είναι θετικός απέναντι στην κυβέρνηση, ενώ κατά τον Μάρτιο, που έχει φάει ολόκληρο τον Χειμώνα κατακούτελα, έχει μια αρνητικότερη διάθεση και συνεπώς καταψηφίζει την κυβέρνηση.
Που αν το καλοσκεφτείς δεν είναι και πολύ κολακευτικό για την Ν.Δ. Ο καλοδιάθετος  ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο κακοδιάθετος Ν.Δ. Αν έχεις αιμορροΐδες ψηφίζεις Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ αν πήδηξες το προηγούμενο βράδυ ψηφίζεις Αλέξη Τσίπρα.
Γαμάτε γιατί χανόμαστε…
Υπό αυτές τις συνθήκες, ποιος δεν θα ήθελε να ψηφίσει Αλέξη Τσίπρα; Ακόμα και ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να ψηφίσει. Αν και με τέτοια φάτσα μάλλον για αιμορροϊδοπαθή τον κόβω.  
Οπότε αιμορροΐδες, στομαχόπονοι και λοιπές κακοδιαθέσεις δεξιά. Οι καλοδιάθετοι αριστερά. (Αυτό θυμίζει λίγο την αναλογία με τον παράδεισο και την κόλαση …)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου