5


Translate

13 Σεπ 2018

Κεφαλονιά: Με dress code η κηδεία της 20χρονης από την Αυστραλία, που αυτοκτόνησε σε θαλαμηγό

Η  Sinead Mcnamara θα κηδευτεί το Σάββατο το μεσημέρι, σχεδόν δύο εβδομάδες από τη μέρα που βρέθηκε κρεμασμένη στο πίσω μέρος της θαλαμηγού του Μεξικανού μεγιστάνα - Την ίδια ώρα η οικογένεια της συνεχίζει να ζητά απαντήσεις από τις ελληνικές Αρχές 
Το Σάββατο το μεσημέρι αναμένεται να γίνει η κηδεία της Sinead Mcnamara που βρεθηκε κραμασμενη στο πίσω μέρος
της θαλαμηγού του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Alberto Bailleres στην Κεφαλονιά πριν από περίπου δυο εβδομάδες.
Η οικογένεια της 20χρονης από την Αυστραλία με ανακοίνωσή της προσκαλεί όποιον θέλει να παρευρεθεί στην επιμνημόσυνη δέηση που θα γίνει στη γενέτειρα της Sinead στο Port Macquarie. Οι γονείς και τα αδέλφια της Sinead αναφέρουν πως εκείνοι που θα βρεθούν στην κηδεία της 20χρονης θα πρέπει να έρθουν με συγκεκριμένο dress code με ρούχα δηλαδή που θα άρεσαν στην Sinead, όπως για παράδειγμα ρούχα του σέρφινγκ, ή ό,τι βάζεις κανείς σε μια απλή βόλτα στην παραλία ή στην εξοχή.


Μάλιστα ο αδερφός της Jake με ανάρτησή του στο facebook έγραψε πως: «Για εκείνους που θα έρθουν στο Σάββατο το dress code της τελετής θα είναι ό,τι θα ήθελε να φοράτε η Sinead. Όλοι όσοι την γνώρισαν και την αγάπησαν μέσα από διάφορές πτυχές της ζωής της να έρθουν και να φορούν αυτό που θα ήθελε η Sinead να βλέπει πάνω σας».


dress-code-5
Επίσης η οικογένεια της 20χρονης αναφέρει στην πρόσκλησή της πως όσοι δεν μπορούν να είναι στο σημείο της ταφής στη μια το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου, ας σταματήσουν σε κάποιο σημείο που να φαίνεται ο Ωκεανός και να προσευχηθούν για την ψυχή της Sinead. Μετά την ολιγόλεπτη τελετή όλοι θα επισκεφθούν το κοντινό κλαμπ σερφινγκ εκεί που άρεσε να συχνάζει η Sinead για να μοιραστούν με την οικογένεια στιγμές που είχε ζήσει ο καθένας ξεχωριστά με την 20χρονη.
Την ίδια ώρα η οικογένεια της άτυχης κοπέλας περιμένει απαντήσεις από τις Ελληνικές αρχές ενώ πιστεύει πως η αγαπημένη τους Sinead δεν αυτοκτόνησε αλλά οδηγήθηκε στο θάνατο. Περιμένουν απαντήσεις ειδικότερα για το πρόσωπο από το πλήρωμα με το οποίο φαίνεται να είχε τσακωθεί λίγες ώρες πριν την αυτοκτονία της, ενώ ζητούν επίσης να μάθουν για ποιο λόγο άργησαν να την μεταφέρουν σε ιδιωτική κλινική από το Αργοστόλι. Άλλωστε και στην ανακοίνωσή που έβγαλε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της στην Ελλάδα κ. Χαράλαμπου Τριανταφυλλόπουλου αναφέρει: «Στο πλαίσιο της διενεργούμενης έρευνας για τις συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο της Sinead McNamara, ενεργών ως πληρεξούσιος δικηγόρος των γονέων της, δηλώνω ότι η οικογένεια αναμένεται από τις ελληνικές αρχές απαντήσεις ως προς τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της, καθώς και την πλήρη διερεύνηση των γεγονότων και περιστατικών που έλαβαν χώρα προ του θανάτου της στη θαλαμηγό Mayan Queen IV, δοθέντος ιδίως του γεγονότος ότι η θανούσα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την μητέρα και τον αδελφό της λίγο πριν από το διερευνώμενο δυστυχές συμβάν, κλαίγοντας και αναφερόμενη σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη θαλαμηγό με άλλο μέλος του πληρώματος. Η οικογένεια θεωρεί κρίσιμο να διερευνηθούν διεξοδικά τόσο οι συνθήκες θανάτου της, όσο και τα γεγονότα και περιστατικά που προηγήθηκαν του εν λόγω συμβάντος, ώστε να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια και να μάθουν τι πραγματικά συνέβη και οδήγησε την εικοσάχρονη θυγατέρα τους στον θάνατο» αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ. Χαράλαμπου Τριανταφυλλόπουλου πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας.


dress-code-2
Ποιο ήταν το μέλος του πληρώματος με το οποίο φαίνεται να είχε συμβεί κάτι μεταξύ του και της 20χρονης; Ήταν κάποια ερωτική σχέση που διακόπηκε με άσχημο τρόπο, ήταν άνθρωπος της ασφάλειας του Μεξικανού κροίσου με τον οποίο μίλησε 15 λεπτά πριν κρεμαστεί όπως έγραψαν κάποια ξένα μέσα που παρακολουθούν την υπόθεση ή έχει να κάνει με κάτι άλλο;
Ήταν αυτό το μέλος μέρος της πενταμελούς παρέας που μαζί με την 20χρονη διασκέδαζαν λίγη ώρα πριν το μοιραίο σε μαγαζί του Αργοστολίου;
Τα ερωτήματα πολλά και θα πρέπει οι Ελληνικές αρχές να απαντήσουν, όπως άλλωστε ζητούν μέσω της ανακοίνωσής τους οι γονείς της άτυχης κοπέλας. Γιατί όπως είπαν μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους η Sinead δεν αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα και επικοινωνούσε πολύ συχνά με την οικογένειά της λέγοντάς τους πόσο ευτυχισμένη είναι με την δουλειά που έχει στην πολυτελή θαλαμηγό. Μάλιστα αυτή η ευτυχία που ένιωθε το 20χρονο κορίτσι αποτυπωνόταν και στις δεκάδες φωτογραφίες που ανέβαζε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media δείχνοντάς την να διασκεδάζει είτε μόνη είτε με παρέα. Όπως έγινε σε μαγαζί του Αργοστολίου λίγη ώρα πριν το θάνατό της, όπου χόρευε και απολάμβανε το κοκτέιλ της συντροφιά με άλλα μέλη του πληρώματος όπως είπε άνθρωπος του μαγαζιού στις αρχές που ερευνούν την υπόθεση. Επίσης η οικογένεια αναρωτιέται για πιο λόγο η θαλαμηγός με τα μέλη του πληρώματος αναχώρησε τόσο γρήγορα από την Κεφαλονιά ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι έρευνες.



dress-code-3
Ποια ήταν η 20χρονη influencer
«Ζήσε τη ζωή με πάθος χωρίς φόβο» ήταν το μότο της γεννημένης το 1998 Sinead Mcnamara με καταγωγή από το Port Macquarie, που τα τελευταία πέντε χρόνια είχε μετακομίσει στο Σίδνευ. Μεγάλη της αγάπη ήταν τα ταξίδια, η θάλασσα και η περιπέτεια! Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτούσε συνεχώς φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τα ταξίδια της διασκεδάζοντας τους περίπου 31.000 followers. Εκτός από μέλος πληρώματος σε πολυτελή σκάφη η Sinead ασχολιόταν και με το μόντελινγκ διαφημίζοντας μαγιό.
Από τις φωτογραφίες που αναρτούσε στα social media η 20χρονη είχε ταξιδέψει από τις αρχές του καλοκαιριού πρώτα στις Βερμούδες πριν βρεθεί στη Μεσόγειο και στην Ελλάδα, όπου έμεινε αρκετές ημέρες στη Ρόδο από εκεί στη Σύμη και στην Τουρκία και μετά Πύλο, Σαντορίνη, Αντίπαρο πριν καταλήξει στην Κεφαλονιά.

Εκεί όπου έμελε η μοίρα να παίξει το δικό της μοιραίο παιχνίδι. Πριν από ένα μήνα και ενώ βρισκόταν στη Σύμη είχε ποζάρει με φόντο το ελληνικό νησί και είχε γράψει: «Ζωή και εργασία σε ένα σκάφος, βλέπεις όλα όσα έχει να προσφέρει ο κόσμος. Νομίζω ότι τα πάω μια χαρά».


dress-code-4
Ο θάνατος της Sinead έχει γεμίσει με θλίψη και πόνο όχι μόνο τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τους ακόλουθούς της στα social media. Πολλοί ήταν εκείνη που έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη τους για τον ξαφνικό θάνατό της περιγράφοντάς την στα μηνύματά τους ως μια νέα γυναίκα που αναζητούσε την περιπέτεια. «Ζούσες τη ζωή χωρίς φόβο και είναι ευλογία που σε γνώρισα» έγραψε ένας φίλος της. Ενώ ένας άλλος: «Όλοι θα πρέπει να διαβάσουν μία σελίδα από το βιβλίο που είχε γράψει η Mcnamara - έγραφε για τις διακοπές της στο Μπαλί... να διασχίζει τον κόσμο εν πλω».
Η γιαγιά της σε δηλώσεις της σε Μέσα της Αυστραλίας ανέφερε: «Από τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα social media, είδα πράγματα που δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου»

Λίγες ημέρες πριν από το θάνατό της, η Mcnamara δημιούργησε ένα άλμπουμ αναμνηστικών φωτογραφιών με την μεγαλύτερη αδελφή της Lauren γράφοντας για τον ενθουσιασμό που ένιωθε και το πόσο ανυπομονούσε να δει την αδερφή της στην Ελλάδα.


dress-code-6.πηγη  protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου