5


Translate

2 Σεπ 2018

Το Left του Σύριζα κατέβασε ανάρτηση που χαρακτήριζε την Παπακώστα Ζαρούλια της ΝΔ

Συνηθίζεται στις μεταγραφές παιχτών από τη μία μεγάλη ομάδα στην άλλη να ψάχνουν οι αθλητικοί δημοσιογράφοι παλιές δηλώσεις ή στάτους για να δουν τι έλεγε ο χι παίχτης για την καινούρια του ομάδα. Όταν αποκαλύπτεται κάτι υβριστικό υπάρχει η κλασική δικαιολογία, ήμουν μικρός, η ένταση της στιγμής κλπ.
Πάντως σπάνια σβήνονται τα παλιά.
Το left λοιπόν πρωτοτυπεί και σε αυτόν τον τομέα, καθώς πριν 6 χρόνια είχε γράψει ένα άρθρο για μια (όντως) ρατσιστική τοποθέτηση της Κατερίνας Παπακώστα χαρακτηρίζοντάς την Ζαρούλια (σ.σ.: σύζυγος του Μιχαλολιάκου) της ΝΔ. Σήμερα με την υπουργοποίησή της, και αφού ξεκίνησε το λογικό και αναμενόμενο τρολάρισμα στα social media, πήρε την ψύχραιμη απόφαση να κατεβάσει την ανάρτηση, λες και δεν έχουν μείνει τα απαραίτητα print screen κλπ.

Η αποθηκευμένη αρχική ανάρτηση
Πάνω μπορείτε να δείτε την αρχική ανάρτηση του Left αποθηκευμένη αν και όλο το ζουμί βρίσκεται στον τίτλο της. Και κάτω τη σύγκριση πριν και μετά, με το μέσο του ΣΎΡΙΖΑ να αντιδρά υπό καθεστώς πανικού και να εκτίθεται χειρότερα.

Πριν και μετά η Αριστερά και η Δεξιά εκδοχή
Μα γιατί το έκαναν άραγε; Έχουν να ντραπούν για κάτι; Δεν είναι άλλη μια νίκη της αριστεράς κι αυτή; Δε δείχνει την ιδεολογική ηγεμονία της “Αριστεράς” ακόμα και στους ρατσιστές;
Και μη χειρότερα…
πηγη katiousa.gr
μονταζ  eimailefteros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου