5


Translate

27 Οκτ 2018

Ντ.Μπακογιάννη: «Από τη στιγμή που ο Μητσοτάκης ξεκίνησε την ‘συμφωνία αλήθειας’, ο ελληνικός λαός τον ακούει και τον προσέχει» (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην πρωινή εκπομπή το Γιώργου Αυτιά μίλησε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών με την κυβέρνηση Καραμανλή χαρακτήρισε ένα «μεγάλο αλαλούμ» την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα σε όλους τους τομείς, παραβάλλοντας το παράδειγμα με την θολή πολιτική για τις συντάξεις.
Αναφερόμενη στα εξοντωτικά πλεονάσματα είπε:
«Η χώρα είναι ένα ακυβέρνητο καράβι. Δεν μπορεί η χώρα να μην παράγει, χωρίς να παράγουμε , χωρίς να υπάρχει ανάπτυξη δεν μπορούμε να μοιράσουμε σωστά την πίτα».
Για την κόντρα Κοτζιά-Καμμένου:
«Δύο κορυφαίοι Υπουργοί ανταλλάσσουν βαρύτατες κατηγορίες που ενέχουν ποινικό αδίκημα. Από τους παριστάμενους Υπουργούς στο υπουργικό συμβούλιο συν τον πρωθυπουργό κανείς δεν άκουσε τίποτε. Αλληλοβρίζονταν επί 20 λεπτά για τον Σόρος , για τα μυστικά κονδύλια κλπ και δεν τρέχει τίποτα κατά την άποψη του πρωθυπουργού».
Για την δημοσκοπική άνοδο της ΝΔ:
«Την επόμενη μέρα θα έχουμε ανάγκη την μεγαλύτερη δυνατή συνοχή. Δεν θα ακολουθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στον πόλεμο της λάσπης.
Δεν μας αξίζει αυτή η εικόνα ως Έλληνες. Ο ελληνικός λαός πρέπει να διαλέξει μία παράταξη που του λέει μόνο την αλήθεια. Από την στιγμή που ο Κ.Μητσοτάκης ξεκίνησε την συμφωνία της αλήθειας, ο ελληνικός λαός τον πιστεύει, έστω και αυτά τα λίγα που λέει και υπόσχεται (ο Κ.Μητσοτάκης), ξέρει ο ελληνικός λαός ότι θα τα κάνει»
Για τις θέσεις της ΝΔ:
«Έχουμε μάθει το μάθημά μας, ξέρουμε τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα. Εμείς θα επιμείνουμε προεκλογικά όχι στην πόλωση, αλλά στις προτάσεις μας για την μείωση των φόρων, για την αύξηση των υγιών θέσεων εργασίας, για την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών…»
.
πηγη el.gr
μονταζ eimailefteros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου