5


Translate

12 Οκτ 2018

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στη Μόσχα για τον Ολυμπιακό

Το δεύτερο «πιάτο» της 1ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Μόσχα κόντρα στη Χίμκι (20:00 Novasports 1 ).
Ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε τον Κώστα Παπανικολάου να προπονείται χωρίς πρόβλημα,
μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τον χρησιμοποιήσει κόντρα στους Ρώσους του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο προπονητής των Πειραιωτών ανέλυσε σε βίντεο την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του, ενώ σήμερα το πρωί (11:00) θα γίνει μία χαλαρή προπόνηση με σουτ. Ο 59χρονος κόουτς ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση, όσο το δυνατόν λιγότερα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, θωράκιση της ρακέτας στην άμυνα, αλλά και των αμυντικών ριμπάουντ και σιγουριά-αυτοπεποίθηση στις επιθετικές κινήσεις και επιλογές τους.
Από πλευράς Χίμκι, δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, ενώ στο φετινό πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν μπροστά στο κοινό της, η ρωσική ομάδα θα τιμήσει τη μνήμη του Τάιλερ Χαϊνεκατ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το καλοκαίρι που πέρασε στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα φορούν μπλουζάκια με το όνομά του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τους.
Την πρωτάρα Γκραν Κανάρια υποδέχεται η δευτεραθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε, την ώρα που ντέρμπι ανάμεσα σε Ζαλγκίρις και Μπασκόνια διεξάγεται στο Κάουνας. Στη Ποντγκόριτσα κόντρα στην Μπουντούτσνοντ η Αρμάνι του Μάικ Τζέιμς.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
19:45 Μπουντούτσνοστ - Αρμάνι Μιλάνο Novasports 4
20:00 Χίμκι - Ολυμπιακός Novasports 1
20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας - Μπασκόνια Novasports 3
20:45 Φενέρμπαχτσε - Γκραν Κανάρια Novasports 2
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου