5


Translate

25 Οκτ 2018

Ψάχνει αντίδραση στο Λουξεμβούργο ο Ολυμπιακός

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός σήμερα στην έδρα της Ντουντελάνζ (19.55, Cosmote Sport 2), για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν στο «Ζοσί Μπαρτέλ» να βγάλουν αντίδραση μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα
σε Ελλάδα και Ευρώπη κόντρα σε ΠΑΟΚ, Μίλαν, ΑΕΚ και ΟΦΗ, και να κατακτήσουν στο Λουξεμβούργο το πρώτο τους «τρίποντο» στη διοργάνωση, το οποίο θα τους διατηρήσει στο «κόλπο» της πρόκρισης.
Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι, με τη σημαντικότερη να θεωρείται αυτή του Μπουχαλάκη στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
Ο Πορτογάλος προπονητής θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σα και στα άκρα θα χρησιμοποιήσει τους Τοροσίδη και Κούτρη.
Το κεντρικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Βούκοβιτς, Σισέ, στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Μπουχαλάκης και Καμαρά, ενώ η τριπλέτα μπροστά τους θα είναι οι Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, με μοναδικό προωθημένο τον Γκερέρο.
Την «ερυθρόλευκη» αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μιράντα, Ελαμπντελαουί, Νάτχο, Γκιγέρμε, Τουρέ, Φετφατζίδης και Ναουέλ. Εκτός έμειναν οι Γιασίν Μεριά και Κώστας Τσιμίκας.
Στον αντίποδα, η πιθανή ενδεκάδα της Ντουντελάνζ είναι η εξής: Φρίσινγκ, Μαλγκέτ, Πρέμπεχ, Σχνελ, Ελ Χρίτι, Κρούσκα, Στέλβια, Σνανί, Στολζ, Κουτιριέ και Τουρπέλ.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τούρκος Χουσεΐν Κιστσέκ. 
πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου