5


Translate

14 Οκτ 2018

Μανωλάς: «Δεν παίζαμε ποτέ όπως η Βραζιλία και η Ισπανία, σημασία έχει η νίκη»

Ο Κώστας Μανωλάς σε δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως η Εθνική πρέπει να παίξει για το αποτέλεσμα κόντρα στη Φινλανδία χωρίς να δίνει μεγαλύτερη σημασία στην εικόνα της, καθώς ουδέποτε ήταν μία ομάδα που κέρδιζε με 4-0 ή 5-0.
Αναλυτικά όσα τόνισε ο διεθνής στόπερ της Ρόμα:

Για τον αυριανό αγώνα: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς με μία ομάδα που έχει κερδίσει τρία παιχνίδια με 1-0».
Για τον Πούκι: «Είναι ένας καλός παίκτης που τρέχει πολύ και πιέζει πολύ. Σε κάθε περίπτωση όμως η ομάδα είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει».
Για την Φινλανδία: «Θα την δούμε σε λίγο και την αναλύσουμε. Την ξέρουμε όμως την ομάδα μιας και την έχουμε ξαναπαίξει. Δεν μας φοβίζει όμως, πρέπει να μπούμε για τη νίκη και πιστεύω θα την πάρουμε».
Για το τι πρέπει να βελτιώσει η Εθνική: «Σημασία έχει η νίκη. Προτιμάω να έχουμε πιο μέτρια εικόνα και να κερδίζουμε τα ματς. Είχαμε μία σοβαρή εικόνα κόντρα στην Ουγγαρία. Στην Ελλάδα κοιτάμε μόνο τα αρνητικά και όχι τα θετικά. Δεν παίζαμε ποτέ όπως η Βραζιλία και η Ισπανία, ακόμα και επί Σάντος που ήμασταν πετυχημένοι. Εμείς έχουμε στόχο να κερδίσουμε το ματς. Ποτέ δεν κερδίζαμε με 4-0 ή 5-0».
Για το αν βολεύει και η ισοπαλία: «Στόχος μας είναι πάντα να μπαίνουμε και να κερδίζουμε. Ο προπονητής ποτέ δεν μας είπε να μείνουμε πίσω για να μην φάμε γκολ και να πάρουμε την ισοπαλία. Στην Ουγγαρία δεν μας βγήκε το πρέσινγκ με τον αντίπαλο. Στην έδρα μας μπορεί να μην κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά πήραμε το ματς και δεν διακινδυνεύσαμε ποτέ να χάσουμε το ματς. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Είμαστε μία νέα ομάδα, δείτε και τις άλλες. Η Γερμανία αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο στο Μουντιάλ, η Ολλανδία και η Ιταλία δεν πήγαν καν».
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου