5


Translate

19 Δεκ 2018

Τρίζουν τα κόκκαλα του Μ. Αλεξάνδρου: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί «Μακεδόνες» τους Σκοπιανούς! – Βίντεο-σοκ από το Ελληνικό Κοινοβούλιο

Ξεπούλησαν την Μακεδονία μας, εκχώρησαν όνομα και ιστορία και τώρα φθάνουν εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, να αποκαλούν τους βόρειους γείτονες ως… “Μακεδόνες”! 
Δεν βάζουν μυαλό κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν απανωτά δώρα στους Σκοπιανούς. Τι συμβαίνει; Έχουμε παραδώσει ήδη την Μακεδονία μας;
Υπάρχει σε εξέλιξη παρασκηνιακό παιχνίδι;
Γιατί οι Βούλγαροι αντιστέκονται και εμείς δίνουμε γη και ύδωρ; Όλα αυτά μας προβληματίζουν και μας δείχνουν πως κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα στην περιοχή!
Από την πρώτη στιγμή μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, το κυβερνητικό αφήγημα για επικερδή συμφωνία τόσο για την Ελλάδα όσο και για την ΠΓΔΜ… έμπαζε από παντού.
Τόσο οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, όσο και των άλλων μελών της κυβέρνησης της γειτονικής χώρας περί «μακεδονικής γλώσσας» και «μακεδονικής ταυτότητας» τραβούσαν το χαλί κάτω από την κυβέρνηση, αφήνοντας έκθετο τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του ελπίζει ότι θα τους πείσει, κάτι μάλλον απίθανο, δεδομένου ότι ο πρότερος μη έντιμος πολιτικός του βίος, όσο και οι αλλεπάλληλες δηλώσεις εκ μέρους του «διεθνούς παράγοντα» έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως την εικόνα σε σχέση με τη «Μακεδονία» και το τι σημαίνει η Συμφωνία των Πρεσπών.
Ωστόσο, φαίνεται ότι τα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης αρχίζουν σιγά – σιγά να παραδέχονται την «πικρή», για τη χώρα μας, αλήθεια του τι μέλλει γενέσθαι με τη συμφωνία αυτή. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου έκανε λόγο για εχθρούς της Ελλάδας.
Αναφερόμενη σε αυτούς τους εχθρούς μίλησε για… «Μακεδόνες». Στη συνέχεια έκανε λόγο για Αλβανούς, Τούρκους, πρόσφυγες, ομοφυλόφιλους.
Δείτε το απόσπασμα στο 1:04
.
πηγη pentapostagma.gr
μονταζ eimailefteros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου