5


Translate

18 Δεκ 2019

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ:....Η Κατάντια του Βαγγέλη, που για να γλιτώσει την φυλακή, θαυμάζει τον Άδωνη! ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΤΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ...ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ....

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό σήμερα στα Νέα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε μια σύντομη συζήτηση με τον υπουργό Υγείας στο περιθώριο της συνεδρίασης με τη Διάσκεψη των Προέδρων της Ευρωβουλής χθες. Εκεί λοιπόν ακούστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος να λέει «Αδωνι Θεέ πάρε την ΠΑΕ»,
παραφράζοντας το γνωστό σύνθημα των οπαδών του Παναθηναϊκού. Και ο Μικροπολιτικός καταλήγει «Ο νοών νοείτω» (dete.gr)
Και έφτασε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος, να εκφράζει δημόσια τον θαυμασμό του, για τον ακροδεξιό Άδωνη Γεωργιάδη. Και τον θαυμάζει, γιατί αυτή τη περίοδο, είναι το κυβερνητικό "όπλο" ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο τρόμος του Βενιζέλου, για τις εξεταστικές επιτροπές που θέλει να στηθούν ο ΣΥΡΙΖΑ, για τεράστια σκάνδαλα, που πρωταγωνίστησε, αρνητικά πάντα, είναι εμφανής! Τι και αν σε αυτή τη Βουλή, θα ελέγχει την πλειοψηφία κάθε εξεταστικής, ο Βαγγέλης ούτε που τολμάει να θέσει τον εαυτό του, σε καμία διαδικασία έρευνας. Και ξέρει πολύ καλά, ότι σύντομα, θα υπάρχει νέα Βουλή, όπου οι εξεταστικές εναντίον του, θα περνάνε με πλειοψηφίες των 180 βουλευτών τουλάχιστον!
Αυτός, λοιπόν, ο "σοσιαλιστής' πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεν διστάζει να εκθειάζει δημόσια, τον γραφικό μεν, αλλά ακροδεξιό υπουργό της ΝΔ.
Με αυτούς, που το ΠΑΣΟΚ μέχρι το 2009, έσπαγε πλάκα, σήμερα βασίζεται σε αυτούς, όχι για να σωθεί το ΠΑΣΟΚ, αλλά να καθυστερήσει τον εγκλεισμό του Βαγγέλα στον Κορυδαλλό!
 http://anemosantistasis
  μονταζ teo 
 27 Νοε 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου