5


Translate

20 Ιαν 2019

Ας σπάσει και το τελευταίο ταμπού: «Αυτή η βουλή δεν είναι των Ελλήνων αλλά των προδοτών»

Η λέξη προδότης είναι ένας ιδιαίτερα βαρύς χαρακτηρισμός. Ένας χαρακτηρισμός ο οποίος μόλις έναν χρόνο πριν μας ήταν σχεδόν άγνωστος και σίγουρα ακραίος για την πολιτική ρητορική της Ελλάδας. Η απεχθής και νοσηρή προδοσία των Πρεσπών όμως φαίνεται πως ξεγύμνωσε για τα καλά το πρόστυχα ανθελληνικό πολιτικό σύστημα. 
Είναι γνωστό πως από το 1904 μέχρι το 1913, σύγχρονοι ήρωες υπερασπίστηκαν την Μακεδονία μας και με τον αγώνα και τις θυσίες τους εξασφάλισαν την ελληνικότητα της. Από το 1991 μέχρι και σήμερα σύγχρονοι εφιάλτες «διαπραγματεύονται» την παράδοση, τον διαμελισμό και το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Ιστορική προδοσία η αρχική διαχείριση του θέματος το 1991 από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και η τελική αποδοχή των Σκοπίων με το όνομα ΠΓΔΜ στον ΟΗΕ, το 1993.
Διαχρονική προδοσία η Ενδιάμεση Συμφωνία της κυβέρνησης Παπανδρέου το 1995 η οποία εκχώρησε στα Σκόπια το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα ιστορικά και πολιτιστικά σύμβολά της Ελλάδας ως δικά τους, ενώ αφαίρεσε από την πατρίδα μας το δικαίωμα άσκησης αρνησικυρίας στην ένταξη των Σκοπίων σε διεθνείς οργανισμούς, με επακόλουθο την καταδίκη της χώρας μας στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης το 2011.
Κεκαλυμμένη προδοσία η θέση της κυβέρνησης Καραμανλή το 2008 όπου και δημιουργήθηκε η δυσώδης «εθνική θέση» των προδοτών που ονομάζονται πολιτικοί, περί σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό και συνεπώς ξεπούλημα του όρου «Μακεδονία» και της ιστορίας του.
Κορυφαία προδοσία όλων η συμφωνία των Πρεσπών το 2018, όπου οι αρχιπροδότες Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος, παραχώρησαν εθνική κυριαρχία, όνομα, γλώσσα και εθνότητα, λες και η χώρα μας βγήκε ηττημένη από κάποιο πόλεμο, παρακαλώντας να συνθηκολογήσει.
Πρόστυχη προδοσία η στάση της ΝΔ η οποία συνεχίζει να υποστηρίζει τη δυσώδη «εθνική θέση» των προδοτών για ξεπούλημα του ονόματος, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο πρόεδρός της, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούν με ύπουλο και βρώμικο τρόπο να καπελώσουν την αντίδραση των ελευθέρων πολιτών, για ψηφοθηρικούς λόγους.
Μοντέρνα προδοσία του Ποταμιού οι οποίοι στο βωμό της πολιτικής μόδας, της δήθεν πολιτικής αισθητικής και της ψευτοκορεκτίλας (αλλά και της ωμής αμάθειας), ξεπουλάνε την πατρίδα τους με τον χείριστο τρόπο.
Συνεπής προδοσία του ΠΑΣΟΚ το οποίο συνεχίζει να ακολουθεί την ΝΔ στη δυσώδη «εθνική θέση» των προδοτών περί σύνθετης ονομασίας, erga omnes, και λοιπά ξεφτιλίκια. Την ίδια προδοτική θέση υποστηρίζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου.
Τι άλλο περιμένουμε λοιπόν για να βροντοφωνάξουμε την αλήθεια; Τι άλλο πρέπει να κάνουν και τι άλλο μένει να ξεπουλήσουν οι προδότες του έθνους που αποκαλούνται πολιτικοί για να τους πούμε με το όνομά τους;
Ήμουν από τους πρώτους που είδα την προδοσία που ετοίμαζαν οι Συριζαίοι και δεν δίστασα να την πω με το όνομά της, ακόμα και όταν οι υπόλοιποι κρατούσαν τις αποστάσεις τους, και στο βωμό της πολιτικής ορθότητας με παρακινούσαν να κάνω το ίδιο μήπως αυτό μου στοιχίσει. Ας είμαι λοιπόν και από τους πρώτους που θα πουν και την ιστορική πολιτική αλήθεια για σύσσωμο το πολιτικό σύστημα, και για τη βουλή που βρίσκεται στο Σύνταγμα, στην Αθήνα.
Η βουλή δεν είναι των Ελλήνων, αλλά των προδοτών. Η συνταρακτική αλήθεια είναι πως στο Σκοπιανό, όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου, ανεξαρτήτως ιδεολογικής απόχρωσης, είναι προδοτικά, και οι υποστηρικτές τους να γνωρίζουν ότι υποστηρίζουν τους προδότες της πατρίδας μας.
Ο Αισχύλος στην περίφημη τραγωδία του είχε γράψει πως «έχω μάθει από πάντα να μισώ τον προδότη, και άλλη καμιά σαν αυτή δε φοβάμαι χειρότερη αρρώστια» (Προμηθέας Δεσμώτης 1068-1070).
Καιρός να καταλάβουμε όλοι πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την προδοσία παρά μόνο τιμωρία, πως η προδοσία δεν αποτελεί συμβιβασμό, πως είναι το χειρότερο πολιτικό έγκλημα, πως πρέπει να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε τους προδότες ανεξαρτήτως κόμματος, και πως πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Αντισταθείτε.
 Σταύρος Καλεντερίδης
 πηγη  /infognomonpolitics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου