5


Translate

20 Ιαν 2020

Τι είναι το «Λευκό Φως» που βλέπουμε όταν πεθαίνουμε;

μεταθανάτιο τούνελ1
Είναι ένας Υπερδιαστατικός συλλέκτης ψυχών ―ένας παγιδευτής ψυχών― που έχει σχεδιαστεί για να μας κρατά δέσμιους στον ατέρμονα κύκλο των μετενσαρκώσεων.
Η δραπέτευση επιτυγχάνεται μέσω του Χρυσού Φωτός.

Ο θάνατος αποτελεί αναπόφευκτη μοίρα για όλους μας.
Διαβάζοντας προσεκτικά τις κατωτέρω γραμμές θα μπορούσατε να γλυτώσετε από εκατομμύρια επιπλέον ταξίδια μετενσαρκώσεων, πίσω στο πολεμοπαθές και αφιλόξενο Γήινο επίπεδο ύπαρξης.
Δεν θα περάσω σε μακροσκελείς αναλύσεις στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω, πως οι παρατιθέμενες πληροφορίες είναι σωστές, και πως το προκείμενο θέμα μας, αποτελεί ένα από τα πιο θεμελιώδη εργαλεία ελέγχου των «Αόρατων Χεριών» για να κρατούν τις Ανθρώπινες Ψυχές στον Υλικό Κόσμο, επαναφέροντάς τες ξανά και ξανά, κάτι που εναλλακτικά ονομάζεται από τους περισσότερους «Μετενσάρκωση».
Το συγκεκριμένο εργαλείο, που ευθύνεται για την επιστροφή μας ―στο μαστιζόμενο από Παγκοσμίους Πολέμους και Λιμοκτονίες― Υλικό Πεδίο, είναι απολύτως απλό, και μας κοιτά κατάματα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αυτό το Απλοϊκό Εργαλείο ονομάζεται «Το Λευκό Φως».
Αυτό το περιβόητο λευκό φως είναι αυτό στο οποίο υποτίθεται ότι «πρέπει» να πάμε, και το οποίο υποτίθεται ότι θα μας οδηγήσει στο αληθινό μας σπίτι, σύμφωνα πάντα με τις «κραδασμικές καταβολές» της Ψυχής.
Εμπειρίες κοντά στον θάνατο, μας δίνουν μια φευγαλέα ματιά γι’ αυτό και εξωσωματικές εμπειρίες μπορούν πραγματικά να εισέλθουν σ’ αυτό το φως. Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας «Διαφωτίσω» (να με συγχωρείτε για το λογοπαίγνιο).
Το Φημισμένο «Λευκό Φως» δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένας Υπερδιαστατικός Συλλέκτης Ψυχών (ένας Παγιδευτής Ψυχών).

(Σχόλιο Μεταφραστή: Μια ενεργειακή Λευκή δέσμη που εκπέμπεται από την Σελήνη και οδηγεί την αποπροσανατολισμένη Ψυχή στο εσωτερικό αυτού του τεχνητού δορυφόρου, όπου και λαμβάνει χώρα η διαδικασία της ενεργειακής εκκαθάρισής της (της Ψυχής) από τα επιμεριστικά αστρο-αιθερικά της σώματα, και αφού ξεπλυθεί ο σπόρος (Ψυχή), ακολουθεί η εμφύτευση του πίσω στο Γήινο περιβόλι, σε ένα νέο ανθρώπινο σώμα).
Σας εγγυώμαι πως αν εισέλθετε σε αυτό ύστερα από τον θάνατο σας, τελικά θα μετενσαρκωθείτε. Ορισμένοι άνθρωποι προσβλέπουν σε κάτι τέτοιο: υλιστές κυρίως άνθρωποι.
Αντιθέτως όμως, οι πραγματικοί πνευματικοί μαχητές, το αποφεύγουν με αποτροπιασμό, όπως την Πανώλη, και αγωνίζονται κόντρα σε όλα τα μαρτύρια και τα δεινά που πηγάζουν από τον Φυσικό Κόσμο και διαδραματίζονται κατά την διάρκεια των ετών.

Μπορούμε όλοι να υποκρινόμαστε, προφασιζόμενοι, πως οι ζωές μας είναι σπουδαίες και ότι το ίδιο το παιχνίδι της Ζωής, είναι περιπετειώδες και φαντασμαγορικό!
Κατά βάθος όμως, όλοι γνωρίζουμε πως τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αργά ή γρήγορα, θα αποχωρήσουν, και κάθε Ανθρώπινη Ψυχή επί του πλανήτη, σε κάποιο χρονικό σημείο της ζωής της, θα υποφέρει από αρνητικά συναισθήματα.

Αν στο συγκεκριμένο ζήτημα είχατε την ευχέρεια επιλογής, τι θα προτιμούσατε;
Θα επανερχόσασταν πίσω στον Πλανήτη Γη για να αντικρύσετε κατάματα την αποκρουστική πραγματικότητα του Μαζικού Ελέγχου και του Φόβου ή θα διαλέγατε να επιστρέψετε στην Πνευματική σας Γενέτειρα, την Υπέρτατη Πηγή επανένωσης με το Θείο;

Προτού οποιοσδήποτε καταδικάσει την εν λόγω ανάρτηση, ας επανεξετάσει για λίγο αυτή την ριζοσπαστική Θεώρηση. Αν μη τι άλλο, βρισκόταν ακριβώς μπροστά μας, εδώ και καιρό.
—«Ε τότε τι συμβαίνει αν δεν πορευθείς προς το «Λευκό Φως, καταλήγεις Πρόσγειο Πνεύμα (earthbound spirit) ή εγκλωβίζεσαι στο Καθαρτήριο των Κατώτερων Αστρικών Πεδίων κτλ.;»
Όχι, αυτό είναι ένα τερατώδες ψέμα. Όταν ο χρόνος σου παρέλθει και οφείλεις να διανύσεις την απέναντι πλευρά έχοντας εγκαταλείψει το Φυσικό σου Σώμα, σταμάτα, κοίταξε τριγύρω σου, άνωθεν θα βρίσκεται ένα εκτυφλωτικό «Λευκό Φως», παραπλεύρως όμως του φωτός τούτου, θα εντοπίσεις το Χρυσό Φως. Το Χρυσό Φως οδηγεί στην Πηγή, παρακάμπτοντας το «Μεγάλο Κενό».
Όλα τα εκλιπόντα Πνεύματα στην Μετά θάνατον ζωή, τελούν ακόμα υπό Υποδούλωση (λιγότερο πυκνή εντούτοις) διότι οι Αστρικές & Ψυχο-Νοητικές Διαστάσεις είναι κατ’ ουσία Ψευδαισθήσεις του Συλλογικού Συνειδητού ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Ύλης (όχι μόνο των ανθρώπων).
Τα Πνεύματα εξακολουθούν να χειραγωγούνται και στις άλλες διαστάσεις χωρίς όμως να το συνειδητοποιούν.
Επίσης δεν αντιλαμβάνονται ότι η Ανθρωπότητα διασυνδέεται (αλληλοεξαρτάται) με οτιδήποτε πέραν αυτής. Μονάχα οι Διαμένοντες εν τη Πηγή δύνανται να είναι απολύτως ελεύθεροι.

Το λευκό φως έχει σχεδιαστεί για να μας κρατά δέσμιους ώστε να ξαναγεννηθούμε για να συνεχίσουμε την «σκλαβωμένη φυλή» της ανθρωπότητας. Κατευθυνθείτε προς το Χρυσό Φως. Τελεία και παύλα.
Υπήρξα σπουδαστής ποικίλων Γνωσιακών ρευμάτων: Μεταφυσικής, Κλασσικής και Κβαντικής Φυσικής, Μυστικισμού, Ουφολογίας, Παραψυχολογίας, Αποκρυφιστικών Πρακτικών, για αυτό και γνωρίζω σχεδόν οποιαδήποτε Θεωρία κυκλοφορεί στον Ερευνητικό Τομέα.
Έχω κάνει επιτυχώς αστρικές προβολές για πολλά χρόνια και έχω δει πολλά πράγματα, καλά και κακά.
Η παρούσα Ανθρώπινη Φυλή (ιδιαίτερα στον Δυτικό Κόσμο) βομβαρδίζεται αδιάκοπα από εγωιστικά, μεγαλο-μανιακά όντα τα οποία κατευθύνονται από την απληστία και την δίψα τους για δύναμη. Η νοοτροπία αυτή, αντικατοπτρίζεται από τις κυβερνήσεις μας, τα θρησκευτικά ιερατεία, φτάνοντας μέχρι τις παρεΐστικες συμμορίες και τους κομπογιαννίτες θεραπευτές & ψυχικά διάμεσα.
Έχουμε κατακλυστεί από Νεοεποχίτικους Μεσσίες και Ιδεολογήματα εκ των οποίων πολλά είναι ακίνδυνα και αβλαβή, ορισμένα όμως ΟΧΙ. Διανύουμε μια αμφιλεγόμενη εποχή όπου πλέον δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε και που να στραφούμε.
Θέλοντας να αποκτήσω προσωπική άποψη για τα πράγματα, μπήκα στην διαδικασία της αστρικής προβολής, ώστε να έχω στοιχεία από πρώτο χέρι.
Όταν παρακολουθώ ένα πνευματιστή στην τηλεόραση να κάνει την εκπομπή του, γίνομαι επιφυλακτικός, όχι επειδή δεν πιστεύω σ’ αυτόν, αλλά επειδή αυτός χρησιμοποιείται για να χειραγωγηθούν οι μάζες και επειδή οι πληροφορίες που δίνονται, δεν είναι ούτε το 0,000001 από αυτό που συμβαίνει στην άλλη πλευρά.
Να τι βρήκα:
―Δεν υπάρχει «Κόλαση» μετά-θάνατον. Ο Φυσικός Κόσμος στον οποίο διαμένουμε ΕΙΝΑΙ η Κόλαση και τα Σκοτεινά- Υποχθόνια Αστρικά Πεδία, αποτελούν το κατοπτρικό της είδωλο.
―Οι θανόντες δεν διαφέρουν κατά πολύ από εμάς (μόνο η συχνότητα τους, τους διαφοροποιεί) και τελούν ακόμα υπό έλεγχο σε ξεχωριστά Βασίλεια Δοξαστικών Συστημάτων (συστημάτων πίστης).
― Οι «Εξωγήινοι» αυτοί καθαυτοί δεν υπάρχουν, εκτός, ως Εξωδιαστατικά Όντα. Εξωγήινα Σκάφη και Α.τ.ι.α. είναι απλά Οχήματα Μεταπήδησης (της Χωροχρονικής Πραγματικότητας).
―Οι Υλικές, Αστρικές, Ψυχο- Νοητικές Σφαίρες (διαστάσεις/πεδία) είναι όλες συλλογικές ψευδαισθήσεις, που έχουν χειραγωγηθεί, μέχρι ενός σημείου αλλά τώρα συντελείται μια αλλαγή.
―Το «Λευκό Φώς» σχεδιάστηκε για να μας κρατά υποδουλωμένους, ώστε να αναγεννιόμαστε ατερμόνως, διαιωνίζοντας την Σκλαβωμένη Ανθρώπινη Φυλή.
Μεταβείτε προς το Χρυσό, το θέμα είναι λήξαν.
Ελεύθερη μετάφραση: Zervas Georgios Marios 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου