5


Translate

14 Απρ 2021

Απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων οι σημερινοί Έλληνες - ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ

Για άλλη μία χρονιά υπέστημεν την αριστερή (ή μάλλον για να είμαστε ακριβέστατοι την αριστεροδεξιά) προπαγάνδα περί που μιλάει για ένα Ελληνικό Έθνος που «γεννήθηκε» τον 19ο αιώνα, ως αποτέλεσμα διάχυτων ιδεών της Γαλλικής Επανάστασης και τα λοιπά. Για άλλη μία χρονιά ήμασταν αναγκασμένοι να υποστούμε το κήρυγμα των αριστεροδεξιών πρεσβευτών της παγκοσμιοποίησης
για τον Φαλμεράυερ και την «γραφικότητα»
της Ιδέας ότι οι Έλληνες είναι απευθείας απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων.
Σύμφωνα με την ψευδοθεωρία του Φαλμεράυερ, οι Έλληνες έχουν οριστικά εκλείψει, αφού αναμίχθηκαν χωρίς επιστροφή με Σλάβους, Αλβανούς και Τούρκους. Τους είναι παντελώς αδιάφορο ότι η θεωρία αυτή του Φαλμεράυερ έχει αποδειχτεί αντεπιστημονική και ψευδής από πλειάδα επιστημόνων, όλων των ειδικοτήτων. Τους είναι παντελώς αδιάφορο γιατί, όπως έλεγε και ο Λένιν, «αν η Αλήθεια δεν συμφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για την Αλήθεια». Ο Φαλμεράυερ παρότι ήταν τελείως αναρμόδιος ως περιηγητής, δημοσιογράφος και ιστορικός, η πολιτικά κατευθυνόμενη άποψη συνεχίζει να επανέρχεται συνεχώς στην επικαιρότητα.
Πέραν των σαφών απαντήσεων που έλαβε από Τιτάνες της σκέψης όπως ο Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος και την ατιμωτική απόρριψη της θεωρίας από την Βαυαρική Ακαδημία Επιστημών και Κλασικών Μελετών, ο Φαλμεράυερ συνάντησε σφοδρή κριτική από πολλούς επιστήμονες οι οποίοι είπαν ότι το έργο του ήταν οδηγούμενο από πολιτικά κίνητρα και φιλοδοξίες. Παρόλα αυτά οι εγχώριοι κήρυκες του αντεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης τον επικαλούνται συνεχώς και αδιαλείπτως. Τον επικαλούνται γιατί η θεωρία του ήταν η άψογος αφορμή - δικαιολογία για τον έμμισθο «αντιρατσισμό» τους, που προστάζει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει πολυπολιτισμική και πολυεθνική.
Η απάντηση του Παπαρρηγόπουλου στο έργο του «Περί εποικίσεως σλαυικών τινων φύλων είς την Πελοπόννησον», υπήρξε το ιστορικό σκέλος της αποδόμησης της θεωρίας του Φαλμεράυερ. Ο καθηγητής Αναστάσιος Γεωργιάδης-Λευκίας το 1843 παρουσίασε μία σειρά εθίμων που επιβιώνουν από την αρχαιότητα έως σήμερα, δίνοντας το λαογραφικό πλήγμα στην θεωρία του Φαλμεράυερ, ενώ η ίδια η Ελληνική Γλώσσα που έχει μικρότερες αλλαγές εντός 5000 ετών ζώσας ιστορίας, από όσες αλλαγές έχει η αγγλική εντός 500 ετών, αποτελεί την γλωσσολογική απάντηση στις ανιστόρητες θεωρίες που έχουν απήχηση μόνο στο περιβάλλον του αντεθνισμού, όπου συχνάζουν οι διάφορες Ρεπούσηδες, Δήμου, Τατσόπουλοι κλπ. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε ένα χρονολογικό φυλογενετικό δέντρο 87 Ινδοευρωπαϊκών γλωσσών, για του λόγου το αληθές. 
Εκ των παραπάνω, μετρώντας κανείς απλώς τους κλάδους των σχετικών επιστημών, διαπιστώνει πως αυτό που θα αποτελούσε το οριστικό «καρφί» στο φέρετρο αυτής της θεωρίας θα ήταν μία συνολική γενετική μελέτη, που θα συγκέντρωνε τις διάφορες «σκόρπιες» γενετικές μελέτες, που κατά καιρούς γίνανε με επίκεντρο το DNA των Ελλήνων. Αυτό ακριβώς πραγματοποιεί το νεοεκδοθέν βιβλίο του Ομότιμου Καθηγητή Γενετικής και Γενετικής του Ανθρώπου, Κωνσταντίνου Τριανταφυλλίδη.
Ουδεμία σχέση των Ελλήνων με τους Σλάβους
Με βάση έρευνα του 1970 που διεξήχθη με βάση 88 γονίδια που καθορίζουν ομάδες αίματος και ένζυμα, οι γενετική απόσταση των Ελλήνων είναι μικρότερη με τους Ιταλούς, έπειτα με τους Αυστριακούς και τελευταία με τους Γιουγκοσλάβους. Το ίδιο αποτέλεσμα είχαν έρευνες που διενεργήθηκαν με βάση γονίδια που καθορίζουν λευκοκυτταρικά αντιγόνα. Συγκεκριμένα η μικρότερη γενετική απόσταση βρέθηκε ανάμεσα στους Έλληνες και τους Ιταλούς, ενώ η μεγάλη γενετική απόσταση με τους Γιουγκοσλάβους έδειξε ότι δεν υπάρχει εμφανή επιμειξία ανάμεσά τους. 
Εντυπωσιακό δε είναι ότι οι Σλάβοι ερευνητές Rebala k. και Mikulich A. σε πρόσφατη εργασία τους, του 2007 διαπίστωσαν πολύ μικρές γενετικές αποστάσεις ανάμεσα σε Σλαβικούς λαούς όπως οι Σέρβοι, οι Βούλγαροι, οι Βόσνιοι και οι Σκοπιανοί, γεγονός που σε συνδυασμό με τις προαναφερθείσες έρευνες, αλλά και έρευνα με βάση τις συχνότητες απλών νουκλεοτιδικών δεικτών του χρωμοσώματος Υ, αποδεικνύει ότι οι Έλληνες έχουν μεγαλύτερη σχέση με πληθυσμούς της Κεντρικής Ευρώπης παρά με τους Σλάβους, γεγονός που αποκλείει την οποιαδήποτε ανάμειξη με Σλάβους.
Ουδεμία σχέση των Ελλήνων με τους Αλβανούς
Ο πληθυσμός των Αλβανών είναι χωρισμένος σε δύο κύριες πληθυσμιακές ομάδες, τους Γκέγκηδες στον Βορρά και τους Τόσκηδες στον Νότο. Πριν πούμε το οτιδήποτε να αναφέρουμε ότι οι Έλληνες ως γενετική σύσταση, ύστερα από πλήθος μελετών φαίνονται σχετικώς ομοιογενείς ως πάμμικτος πληθυσμός. Η ιστορία της εποικήσεως των Αλβανών στην Ελλάδα περιλαμβάνει συγκεκριμένες περιοχές συνεπώς δεν περιμένει κανείς να βρει «συγγένεια» μεταξύ Αλβανών και Κρητών. Το γεγονός ότι οι Έλληνες είναι σχετικώς ομοιογενείς δείχνει εξαρχής ότι δεν έχει υπάρξει επιμειξία με τους Αλβανούς. Τα πράγματα, όμως, γίνονται χειρότερα για τους πρεσβευτές της παγκοσμιοποίησης, αφού οι γενετικές έρευνες δείχνουν ότι υπάρχουν στατιστικά σημαντικές διαφοροποιήσεις ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς. Αυτές οι γενετικές αποστάσεις που βεβαιώνονται τόσο από μελέτη μικροδορυφορικών γενετικών δεικτών του χρωμοσώματος Υ, όσο και από την συχνότητα αντιγόνων των γονιδίων HLA, φαίνονται να είναι μικρότερες στους Τόσκηδες, γεγονός που αποδεικνύει γενετική εισβολή των Ελλήνων στην Αλβανία και όχι το αντίθετο. Βέβαια, αυτό έχει να κάνει με εξαλβανισμένους Έλληνες περισσότερο, παρά με επιμειξίες, γεγονός που αποδίδεται στην παρουσία Ελληνισμού στην περιοχή και στις φρικαλεότητες που υπέστησαν οι Βορειοηπειρώτες, από την Οθωμανική Αυτοκρατορία μέχρι και σήμερα.
Ουδεμία σχέση με τους Τούρκους
Οι τούρκοι κατατάσσονται σε μία εντελώς διαφορετική φυλή, την μογγολική, που αποτελεί αυτή τη στιγμή το 30% περίπου των κατοίκων της Τουρκίας, με τους υπολοίπους να έχουν τουρκική συνείδηση, αλλά όχι τουρκική καταγωγή. Το γεγονός ότι οι Έλληνες κατατάσσονται φυλογενετικά στους Καυκάσιους (Λευκούς) Ευρωπαϊκούς Λαούς, οφείλει να αποκλείσει κάθε είδους συζήτηση περί αυτού. Πέραν αυτού, όμως, μελέτη κλασικών γενετικών δεικτών και απλοομάδων χρωμοσώματος Υ έδειξαν ότι οι τούρκοι διαφέρουν στην γενετική τους σύσταση από τους Έλληνες.
Απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων οι σημερινοί Έλληνες

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο καθηγητής Τριανταφυλλίδης, ύστερα από σχολιασμό δεκάδων μελετών "οι σύγχρονοι Έλληνες είναι απόγονοι πληθυσμιακών ομάδων που έζησαν σε αυτή τη γωνιά της ΝΑ Ευρώπης ήδη από την Παλαιολιθική εποχή και έχουν διατηρήσει την Ελληνική γλώσσα τουλάχιστον από την εποχή των Μυκηναίων έως σήμερα". Το γεγονός ότι η χαρακτηριστική των Ελλήνων υπόαπλοομάδα Ε-V13 του χρωμοσώματος Υ, δείχνει μία επέκταση στην Ευρώπη που συμφωνεί απολύτως με την εξάπλωση του Ελληνισμού στην λεκάνη της Μεσογείου, αποδεικνύει την φυλετική συνέχεια των Ελλήνων από την Αρχαιότητα έως και σήμερα.

πηγη thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου