5


Translate

15 Ιαν 2019

Παίρνουν «φωτιά» τα Βαλκάνια: Μυστικές υπηρεσίες ενεργοποιούν τον «UCC» – Οι Τσάμηδες ζητούν «απελευθέρωση» εδαφών!

Ενεργοποιούν τις αποκαλούμενες ένοπλες δυνάμεις της Τσαμουριάς οι Αλβανοί από την Ολλανδία, σε μια τεράστια προσπάθεια ανακίνησης ζητήματος το οποίο αν δεν προσεχθεί θα μεταβληθεί ειδικά για την Ελλάδα σε δεύτερο Σκοπιανό. Σίγουρα συντονισμένες κινήσεις υπάρχουν και από ξένες μυστικές υπηρεσίες, που θέλουν αλλάγές συνόρων στα Βαλκάνια.
Από την Ολλανδία ο γνωστός αυτοαποκαλούμενος και πρόεδρος όλων των Τσάμηδων Festim Lato (δεν έχει σχέση με το κόμμα των Τσάμηδων στην Αλβανία, αλλά με όλους τους Τσάμηδες στα Βαλκάνια)  ανέφερε ότι το Τσάμικο ζήτημα επαναπροσδιορίζεται μετά από ανακοίνωση της αποκαλούμενης κυβέρνησης των Τσάμηδων με την δημιουργία στρατιωτικού βραχίονα με σκοπό την απελευθέρωση των…εδαφών τους.
Μάλιστα σκόπιμα διέρρευσαν και προπαγανδιστικές φωτογραφίες Αλβανών ντυμένους με στολές του UCC (Απελευθερωτικού Στρατού της Τσαμουριάς) οι οποίες έκαναν το γύρω του διαδικτύου.
Οι φωτογραφίες αυτές αν και δεν δείχνουν σημαντική ένοπλη δύναμη, εξοπλισμό ή οτιδήποτε άλλο, παρουσιάζουν όμως μια τάση για  κινητοποίηση στα διεθνή ΜΜΕ, για την διεθνοποίηση του ζητήματος αναζητώντας παράλληλα …¨εθελοντές» για τον στρατό τους στα πρότυπα του UCK.
Σύμφωνα με παλαιότερο αρθρο μας ο εν λόγω «πρόεδρος» των Τσάμηδων είχε αναφέρει ότι  τα κράτη στην περιοχή απελευθερώθηκαν με πόλεμο αρχικά και μετά με διακρατικές συμφωνίες και  έγιναν ανεξάρτητα κράτη  (Σλοβενία, Βοσνία, Κροατία, Κοσσυφοπέδιο τα τελευταία χρόνια, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, κλπ), έτσι θα γίνει και με το Τσάμικο κράτος.


Επίσης ο ίδιος είχε θέσει  θέμα  και για τους Αρβανίτες τόσο στην Ελλάδα όσο και αλλού, δηλώνοντας ψευδώς βέβαια ότι αυτοί είναι Αλβανοί στην καταγωγή.
Πρόκειται για τις γνωστά ανιστόρητα αφηγήματα που αναπαράγονται πολύ πιο έντονα το τελευταίο διάστημα με προτροπή από άλλη χώρα (Τουρκία), η οποία είναι και η μόνη μετά τους Αλβανούς που έχει συμφέρον να «ξανα-ανακατευτούν» τα Βαλκάνια με σκοπό να να επεκτείνει την επιρροής της για την δημιουργία της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας.
TI ΔΗΛΩΝΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ
 «Η ενωμένη δημοκρατία των Τσάμηδων είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μιλά για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των τσάμηδων και των Αρβανιτών στην Ελλάδα και τη Διασπορά, για αυτό  καλούμε τα πολιτικά κόμματα και άλλες οργανώσεις μας σε  Αλβανία,  Κοσσυφοπέδιο και Διασπορά να έρθουν σε  επικοινωνία με τα παραρτήματα μας και τους διεθνείς οργανισμούς, για το θέμα αυτό», δηλώνει ο Λάτω  .
Ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τους Αλβανούς που ζουν σε τρεις χώρες και θα είναι σε θέση να προσφέρουν στον «κόσμο μια στρατιά από δύο εκατομμύρια στρατιώτες» .
Δηλώνει επίσης ότι εργάζεται για την δημιουργία  ενός νέου κράτους της Τσαμουριάς που θα είναι το τρίτο αλβανικό κράτος μετά την Αλβανία, και το Κοσσυφοπέδιο στα Βαλκάνια, η συνέχεια έχει την δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας.
Το πιο επικίνδυνο είναι ότι εδώ και καιρό πολλά αλβανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σύντομα θα αυτο-ανακηρυχτεί αυτόνομο κράτος των Τσάμηδων και για αυτό το θέμα έχει γίνει  κάποιου είδους συμφωνία με διάφορους «αξιωματούχους».
Ο Λάτω τονίζει ότι μεταβαίνει συχνά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να υποβάλλει έγγραφες διαμαρτυρίες κατά της Ελλάδος ,ενώ ο ίδιος συμμετείχε  ως «Πρόεδρος της Δημοκρατίας των Τσάμηδων» στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, σε σύνοδο κορυφής που διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την O.M.P.E.O.
Κινήσεις που προκαλούν  ανατριχίλα για τα βρώμικα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων για την Ελλάδα και την κυοφορούμενη «αφαίμαξη» ελληνικού εδάφους και την προσάρτηση του στην υποτιθέμενη «δημοκρατία της Τσαμουριάς ».
Πρόκειται για σχέδιο όμως που ξεπερνά τις δυνατότητες των Αλβανών Τσάμηδων και αφορά την σύγκρουση πρωτίστως Ρωσίας και ΗΠΑ στα Βαλκάνια με την συνδρομή της Τουρκίας, για να ανακοπεί ο άξονας των ορθόδοξων χωρών που αντιτίθεται στα σχέδια ΝΑΤΟ-ΕΕ για πλήρη άλωση της περιοχής .
Οι εξελίξεις από εδώ και στο εξής όσο «τρελές» ακούγονται τέτοιες δηλώσεις από αμφιβόλου ποιότητας άτομα σαν το Λάτω, θα είναι σίγουρα επικίνδυνες  και ύποπτες.
Ο κίνδυνος από την Αλβανία που προφητεύτηκε  σε σχέση με την χώρα μας που δοκιμάζεται  ξανά θα έχει πιθανότατα  αυτή ακριβώς την μορφή.



.
πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου