5


Translate

30 Απρ 2019

Καυστική ανακοίνωση του ΠΑΣ για την… εξυγίανση (Βιντεο)

Η ομάδα των Ιωαννίνων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στέκεται στα πολλά λάθη της διαιτησίας και αναφέρεται με καυστικό τρόπο στην... εξυγίανση   
Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι σε πολύ δύσκολη θέση σε ότι αφορά το μέλλον του στην κατηγορία και η ομάδα των Ιωαννίνων έχει εκφράσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα, την έντονη δυσαρέσκειά της για διαιτητικές αποφάσεις.

Η διοίκηση του ΠΑΣ εξέδωσε σήμερα καυστική ανακοίνωση για την διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας μάλιστα και βίντεο με στιγμιότυπα στα οποία οι Ηπειρώτες αδικήθηκαν από τις αποφάσεις των διαιτητών.
Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας η αναφορά που κάνει η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα στην… εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.
Η ανακοίνωση της ομάδας των Ιωαννίνων αναφέρει:
«Φτάσαμε στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να παλεύει για τη σωτηρία της στην κατηγορία.
Σε καμμία περίπτωση δεν είναι άμοιρη των ευθυνών της η ομάδα, αλλά σίγουρα οι παρακάτω «διαιτητικές φάσεις» επηρρέασαν τη βαθμολογική πορεία και εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Σε όλη αυτή την πορεία του πρωταθλήματος λαμβάναμε συνεχώς διαβεβαιώσεις από την ΚΕΔ και το επιτελείο της ότι το πρόβλημα των «λαθών» θα λυθεί.
Υποτίθεται έρχεται η εξυγίανση και η αναδιάρθρωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τα σχόλια δικά σας!».
.
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου