5


Translate

5 Απρ 2019

Η ΤΠΚ «HS ΡΙΤΣΟΣ P71» του ΠΝ Περνά τα Στενά μέσα στη Τουρκιά …Με τη Σημαία μας ψηλά (φωτό)

Η Ελληνική Τορπιλάκατος HS Ritsos P71  διέρχεται Υπερήφανα & με τη Σημαία μας Ψηλά   τα Στενά του Βοσπόρου προς την Μαύρη Θάλασσα  ,όπου θα  συμμετάσχει στη Νατοϊκή Ναυτική Άσκηση  Sea Shield 2019» 
Η «Sea Shield 2019» – η μεγαλύτερη πολυεθνική ναυτική άσκηση του είδους της
– διοργανώνεται από τις ρουμανικές ναυτικές δυνάμεις –  άρχισε και θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 13 Απριλίου στα χωρικά ύδατα της Ρουμανίας και στα διεθνή ύδατα της Μαύρης Θάλασσας.
Συμμετέχουν 14 στρατιωτικά πλοία της Ρουμανίας και έξι στρατιωτικά σκάφη από τη Βουλγαρία, τον Καναδά, την Ελλάδα, την Τουρκία και τις Κάτω Χώρες, με τη συμμετοχή 2.200 στρατευμάτων.
Θα εκτελεστούν  κοινές διαδικασίες μάχης ενάντια στις υποβρύχιες, επιφανειακές και αμυντικές απειλές εναντίον της άμυνας – προσαρμοσμένες στις μορφές απειλών που αναδύονται στη Μαύρη Θάλασσα.
Σχεδιασμένο απο Ελληνικά Χέρια και Κατασκευασμένο στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας το Πολεμικό μας έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία απο τις Αποστολές στο Αιγαίο ,στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μαύρη Θάλασσα!
Η ΤΠΚ ΡΙΤΣΟΣ (P71)  περνά τα Στενά με την Σημαία  μας  να Κυματίζει ψηλά γεμίζοντας με Δέος τους Τούρκους ψαράδες και επισκέπτες του Βοσπόρου που δεν πίστευαν στα μάτια τους…Και δεν είναι η πρώτη φορά 
πηγη Βετεράνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου