Translate

17 Μαΐ 2020

Η δύναμη της Γείωσης. Η ροή της ζωτικής ενέργειας

Ποια είναι τα οφέλη από τη γείωση 

 • Βελτιώνεται εξαιρετικά η ποιότητα του ύπνου
 • Βελτιώνονται ή εξαφανίζονται συμπτώματα από διαταραχές που οφείλονται σε ελεύθερες ρίζες και φλεγμονή, συμπεριλαμβανομένου του χρόνιου πόνου
 • Αυξάνεται η ενέργεια του οργανισμού

 • Μειώνονται τα επίπεδα της ορμόνης του άγχους, ελαττώνεται το άγχος και ηρεμεί το νευρικό σύστημα


 • Ομαλοποιούνται οι βιολογικοί ρυθμοί, ρυθμίζεται το «βιολογικό ρολόι» του οργανισμού


 • Βελτιώνεται η πίεση και η κυκλοφορία του αίματος


 • Ανακουφίζονται μυϊκές εντάσεις και πονοκέφαλοι


 • Επιταχύνεται η ανάκαμψη μετά την έντονη αθλητική δραστηριότητα


 • Μειώνεται ή εξαφανίζεται το τζετ λαγκ
Source : http://www.ecofuture.gr/
Η ενέργεια της Γης και οι φλεγμονές στο σώμα
Η Γη είναι μια ανεξάντλητη, φυσική πηγή ηλεκτρονίων και ανεπαίσθητων (subtle) ενεργειακών πεδίων που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, του κυκλοφορικού, του συγχρονισμού των βιορυθμών και άλλων φυσιολογικών διεργασιών.
Φλεγμονή είναι μια κατάσταση που προκαλείται από τις θετικά φορτισμένες ελεύθερες ρίζες και συσχετίζεται με χρόνιες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της γήρανσης.
Όταν το σώμα συνδεθεί με τη Γη, απορροφά ηλεκτρόνια, τα οποία με τη σειρά τους απορροφούν τις θετικά φορτισμένες ελεύθερες ρίζες. Η φλεγμονή ελαττώνεται και ξεκινάει η διαδικασία της ίασης. Η φλεγμονή, η ασθένεια και ο πόνος είναι ουσιαστικά μια εκδήλωση της έλλειψης ηλεκτρονίων από το σώμα μας.
Τα ηλεκτρόνια είναι τα μικρότερα δυνατά αρνητικά φορτία του ηλεκτρισμού. Αυτά τα αρνητικά φορτία (ηλεκτρόνια) έλκονται από τα θετικά φορτία (ελεύθερες ρίζες). Συνδέοντας το σώμα με τη Γη, επιτρέπουμε αυτόματα τη φόρτιση των αγώγιμων ιστών μας με τα ελεύθερα ηλεκτρόνια της Γης με αποτέλεσμα τη μείωση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με φλεγμονώδεις συνθήκες. 
ΟΙ εκπομπές των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από όλες τις συσκευές καθώς και τα παπούτσια είναι οι κύριοι λόγοι που συμβάλουν σ' αυτήν την αποκοπή μας από τη συχνότητα της Γης.
Τα οφέλη για όσους κάνουν ή θέλουν να κάνουν Ρεϊκι
Η ενέργειας της Γης και του Ουρανού για όσους και όσες έχετε κάνετε Ρείκι είναι μια πολύ βασική διαλογιστική άσκηση που πρέπει να κάνετε πρακτική. Σύμφωνα με μεγάλους δάσκαλους χρειάζονται τουλάχιστον 8 μήνες για να ενωθεί ο ασκούμενος με την ενέργεια της Γαίας και άλλους τόσους για να νιώσει την ενέργεια του Ουρανού... Καλές οι μυήσεις αλλά χωρίς πρακτική, η ενέργεια δεν κυλά...
Ωστόσο ο ενεργειακός διαλογισμός απευθύνεται σε όλους και όλες που θέλουν να μάθουν μια πολύ απλή και δομημένη τεχνική για την επαναφόρτιση και αποφόρτιση της ενέργειας
Τι θα μάθετε στο εργαστήρι
Στο εργαστήρι θα μάθετε την τεχνική  η οποία αποτελείτε από τα εξής μέρη:


 • Κεντραρίσμα (centering)


 • Γείωση 


 • Σύνδεση της ηλιακής ροής


 • Γείωση από τα πόδια


 • Συνεχής ροή ενεργειών
Ο Ηρακλειτος ,το ΤΑΟ και το Γινγκ Γιανγκ
Η αρχή της συμπαντικής κίνησης μας δείχνει πως όλα έρχονται και όλα φεύγουν, όλα γεμίζουν και όλα αδειάζουν για να υπάρχει ροή. Το γνωρίζουμε ίσως από  το "Τα πάντα ρει" του ο Ηρακλείτου αλλά και το Γιν και Γιανκ του ΤΑΟ. Η ροή  του Τσι ή Πράνα ή Κι ή Ζωτική ενέργεια είναι η ροή της ζωής
Χρειάζεται  όμως κανείς να αδειάσει απ’ όλη την  πληροφορία που δέχονται όλα του τα σώματα (το φυσικό, της νόησης, του συναισθήματος) ώστε να απελευθερώσει αυτήν την ροή διαφορετικά τo γιν γιαν, θετικό αρνητικό, όταν ένα από τα δυο μπλοκαριστεί, κατά τον Ιπποκράτη - και όχι μόνο- δημιουργείται την αρρώστια.
Το σώμα μας είναι μια μπαταρία
Το σώμα στην κυριολεξία σε επίπεδο κυττάρων είναι μια τεράστια μπαταρία, και όπως κάθε μπαταρία, για να διατηρηθεί θέλει συνεχής ροή φόρτισης και αποφόρτισης. Η αρχή γίνεται μεν με το να περπατάτε ξυπόλυτοι ώστε να αποφορτίζετε τις θετικά φορτισμένες ρίζες γνωστές ως φλέγμονες, ωστόσο, αυτή την διαδικασία πρέπει να την κάνετε και για την ενέργεια / σκέψεις / συναισθήματα / πληροφορία της ημέρας, μέσω διαλογισμού, αν θέλετε να έχετε μια ισορροπημένη ζωή.
Η NASA χρησιμοποιεί γεννήτριες με τη συχνότητα της γης
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής που κάνουμε είμαστε τελείως ξεκόμμενοι από τη συχνότητα της Γης και του μαγνητικού της πεδίου. Η συχνότητα αυτή γνωστή ως Σούμαν (που ήταν στους 7.8 μεγάκυκλους τώρα έχει ανέβει) είναι τόσο αναγκαία ώστε η ΝΑSA στα διαστημικούς σταθμούς της -όπου οι αστροναύτες παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα- έχει τοποθετήσει ειδικές γεννήτριες Σούμαν που αναπαράγουν αυτή τη συχνότητα, προκειμένου οι αστροναύτες να μη χάνουν την αίσθηση της "πραγματικότητας. 
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου