5


Translate

21 Μαΐ 2019

Τουρκικά ΜΜΕ: «Προτιμά Ολυμπιακό ο Σλούκας»!

Η μεταγραφική συζήτηση αυτή τη στιγμή φαντάζει παράταιρη και ίσως περιττή. Κι, όμως, παρότι ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να τραβήξει το σχοινί και να πάει μέχρι τέλους τη ρήξη του με το καθεστωτικό, όπως θεωρεί, σύστημα που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ,
από την Τουρκία έβαλαν και μεταγραφικά δεδομένα στο τραπέζι, κάνοντας σαφή αναφορά για επιστροφή του Κώστα Σλούκα στους ερυθρόλευκους το καλοκαίρι!
Συγκεκριμένα, κορυφαίες ιστοσελίδες και εφημερίδες της Τουρκίας αναφέρουν ότι ο διεθνής Έλληνας γκαρντ δύσκολα θα παραμείνει στη Φενέρμπατχσε και μετά το καλοκαίρι. Το συμβόλαιό του λήγει και ο ίδιος εμφανίζεται προβληματισμένος για το τι μέλλει γενέσθαι, με την τουρκική ομάδα να βρίσκεται σε διαδικασία δομικών αλλαγών (Μέλι και Ντατόμε για ΝΒΑ, συζήτηση με Τεόντοσιτς) που θα γίνουν ακόμη πιο σημαντικές αν αποχωρήσει και ο Ομπράντοβιτς, όπως αναφέρει μια έντονη φημολογία που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες.

Για τον Σλούκα σημειώνεται πως ενδιαφέρονται όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Μάλιστα, γίνεται ξεχωριστή αναφορά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος τονίζεται ότι θα ήθελε πάρα πολύ να συνεργαστεί με τον Έλληνα πλέι μέικερ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο αν δεν αποχωρήσει κάποιος εκ των Σέρχιο ή Ντε Κολό. Επίσης, το όνομά του «μπλέκεται» σε σενάριο για τη Μπαρτσελόνα, την Εφές (αν φύγει ο Λάρκιν για το ΝΒΑ), την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και όλες τις ρωσικές ομάδες που μπορούν να πληρώσουν, ενώ από την κουβέντα δεν λείπει και ο Παναθηναϊκός που επίσης θα ήθελε να κάνει δικό του τον 29χρονο παίκτη.

Οι Τούρκοι, εντούτοις, υποστηρίζουν πως οι δεσμοί του Σλούκα με τον Ολυμπιακό παραμένουν πολύ ισχυροί και πως ο ίδιος αισθάνεται την ομάδα του Πειραιά ως μια δουλειά που άφησε στη μέση. Επίσης, τονίζουν πως αν φύγει από τη Φενέρ και ο Ολυμπιακός του παρουσιάσει μια πρόταση στα οικονομικά δεδομένα που επιτάσσει η αξία και η πορεία του στο μπάσκετ, τότε είναι εξαιρετικά πιθανό να γυρίσει και να είναι ο φυσικός διάδοχος του Βασίλη Σπανούλη στην ηγεσία του συλλόγου!

Όλα αυτά, βεβαίως, είναι σενάρια από την Τουρκία, αλλά οι Αγγελόπουλοι έχουν ξεκαθαρίσει πως η απόφασή τους για την παρουσία ή όχι του Ολυμπιακού στο ελληνικό μπάσκετ δεν θα επηρεάσει τη δυναμική του συλλόγου στην Ευρωλίγκα.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου