5


Translate

11 Απρ 2020

Μητέρα και κόρη «γυρίζουν» μαζί ερωτικές ταινίες

Η 23χρονη Monica και η 56χρονη μητέρα της, Jessica, ζουν στη Φλόριντα και εκτός από άλλα έχουν ένα ιδιαίτερο κοινό: Αγαπούν πολύ τα χρήματα και την άνεση που αυτά προσφέρουν. Ετσι αποφάσισαν να «συνεταιριστούν» και να κάνουν μαζί δουλειές. Με το όνομα λοιπόν The Sexxxtons μαμά και κόρη έφτιαξαν
ένα πορνογραφικό site όπου εμφανίζονται οι ίδιες σε σκηνές πορνό που τις
γυρνούν μαζί σε ένα δωμάτιο. Ο παρτενέρ με τον οποίο κάνουν σεξ μπορεί να είναι διαφορετικός, μπορεί ο ίδιος, μπορεί όμως να είναι και γυναίκα.
Και ενώ αυτή η είδηση μπορεί να σοκάρει κάποιον, οι δυο γυναίκες το βλέπουν απόλυτα φυσιολογικό: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.
Είμαστε δύο σε ένα και είναι καλύτερα.» λέει η μητέρα στη «The Huffington Post». Και συμπληρώνει η κόρη: «Το μόνο πρόβλημα μερικές φορές είναι ο θόρυβος που κάνει η μητέρα μου κατά τη διάρκεια του σεξ. Αλλά απολαμβάνω το σεξ και μου αρέσει που το κάνω και είναι παρούσα η μητέρα μου. Όταν γυρίζω τις σκηνές σκέφτομαι ότι θα γίνουμε πλούσιες. Αλλά δεν είναι μόνο τα χρήματα. Το απολαμβάνουμε κιόλας. Άσε που δεν χρειάζεται να ντυνόμαστε κάθε μέρα για τη δουλειά. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου