5


Translate

20 Ιουν 2019

Με το… δεξί ο Ολυμπιακός, 3-2 την Βιτορούλ

Θετικό ήταν το πρώτο τεστ για τον Ολυμπιακό, με τους “ερυθρόλευκους” να... ξεμουδιάζουν από τις συνΒΙΤΟΡΟΥΛεχόμενες προπονήσεις και τον Πέδρο Μαρτίνς να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται τις πρώτες ημέρες της φετινής προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες στο πρώτο τους φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν επικράτησαν με 3-2 της Βιτορούλ στο γήπεδο της Καλλιθέας. Πρόκειται για την Κυπελλούχο Ρουμανίας, στην οποία είναι προπονητής ο τεράστιος Γκιόργκι Χάτζι.
Οι “ερυθρόλευκοι” άνοιξαν το σκορ στο 30΄ με τον Δημήτρη Μάνο και δύο λεπτά αργότερα ο Θανάσης Ανδρούτσος έκανε το 2-0. Στο 34΄ οι Ρουμάνοι μείωσαν σε 2-1 με τον Γκανέα, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 55΄ ο Ολυμπιακός πέτυχε το τρίτο του γκολ με τον Γκιγιέρμε, ενώ στο 61΄ η Βιτορούλ μειώσε σε 3-2 με τον Ιάνκου.
Το παιχνίδι ήταν προπονητικού χαρακτήρα και γι’ αυτό το λόγο διεξήχθη “κεκλεισμένων των θυρών”, αλλά και χωρίς τηλεοπτική κάλυψη. Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια του αγώνα έκανε πολλές αλλαγές, θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους περισσότερους παίκτες μπορούσε, ενώ «τσέκαρε» αρκετούς από τους τους νεαρούς, που προπονούνται με την πρώτη ομάδα.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Μασούρας (46΄ Σίλβα), Βούκοβιτς (46΄ Τοροσίδης), Παπαδόπουλος (46΄ Μπα), Μαρτίνης (46΄ Τσιμίκας), Ξενιτίδης (46΄ Γκιγιέρμε), Ποντένσε (46΄ Κάιπερς), Ανδρούτσος (46΄ Σουρλής), Μαρίνος (46΄ Μπρούνο), Μάνος (46΄ Βοΐλης), Σολδάνο (46΄ Γκερέρο).
Viitorul (Χάτζι): Tordai, Kuipers, Mladen, Ţîru, Grosu, Vînă, Mălăele, Achim, de Oliveira, Calcan, Ganea. Επίσης έπαιξαν και οι: Colocaru, Buzbuchi, de Nooijer, Mățan, Iancu, Tîrcoveanu, Iacob, Keita, Popescu, Leca, Tucaliuc, Danuleasa, Ilie, Artean, Houri, Halep, Birzu.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου