5


Translate

15 Ιουν 2019

Φρίκη στου Γουδή: Πτώμα γυναίκας βρέθηκε στη μέση του δρόμου(Βιντεο)

Περαστικός εντόπισε πτώμα γυναίκας σε πεζοδρόμιο στου Γουδή.  
Mπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν το απόγευμα στις 17:30 περαστικοί στου Γουδή. Το πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας βρισκόταν στο πεζοδρόμιο στην οδό Σινώπης 49 σκεπασμένο με μια κουβέρτα.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία έχει αποκλείσει την περιοχή και διεξάγονται έρευνες. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών και των Εγκληματολογικών Ερευνών οι οποίοι αναζητούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.
Πληροφορίες λένε πως η άτυχη γυναίκα ήταν δεμένη με σχοινιά και εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δράστες να προσπάθησαν να μεταφέρουν το πτώμα σε άλλο σημείο και για κάποιο λόγο να εγκατέλειψαν την προσπάθεια.
Επίσης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, υπάρχει μαρτυρία ανθρώπου που φέρεται να είδε τον άγνωστο που πέταξε το πτώμα.
Μάλιστα όπως μεταδίδει τo Open TV αρχικά ο διερχόμενος πολίτης, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία, δεν κατάλαβε τι περιείχε η κουβέρτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν εντοπιστεί στη σορό της ηλικιωμένης τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο ή από όπλο. Παράλληλα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ανέφεραν στο Open TV ότι δεν τους «δένει» κάποιος που θα ήθελε να ξεφορτωθεί ή να εξαφανίσει ένα πτώμα να το πετούσε σε κεντρικό σημείο και μέρα μεσημέρι. Μάλιστα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης ή οι δράστες ήθελαν να μεταφέρουν σε άλλο σημείο το πτώμα για να το ξεφορτωθούν και για κάποιο λόγο δεν τα κατάφεραν.
Απέναντι από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα βρίσκεται ένας κάδος απορριμάτων και οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ο δράστης ή οι δράστες να ήθελαν να πετάξουν εκεί το άψυχο σώμα της ηλικιωμένης. Τώρα όσον αφορά την ταυτότητα της γυναίκας οι αστυνομικοί θα κληθούν να εξετάσουν εάν είχε δηλωθεί η εξαφάνιση οποιουδήποτε ατόμου από την περιοχή. Μάλιστα εστιάζουν στο ενδεχόμενο η γυναίκα να είναι κάτοικος της περιοχής, κάτι που αν ισχύει θα στενέψει και ο κύκλος των ερευνών.
.
 πηγη in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου