5


Translate

14 Ιουν 2019

Πέταξαν σκουπίδια στην Μπριζίτ Μακρόν!

Μια σακούλα σκουπίδια κόντεψε να φάει στο κεφάλι η Μπριζίτ Μακρόν κατά την επίσκεψή της στη βόρεια Μασσαλία.
Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας είχε μία αναπάντεχη υποδοχή από τους κατοίκους της περιοχής.


Κάποιος πέταξε από τον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας μια σακούλα που ήταν γεμάτη σκουπίδια την ώρα που η σύζυγός του προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, περπατούσε στους δρόμους της Μασσαλίας γεμάτη αυτοπεποίθηση βγάζοντας selfies με τους κατοίκους.
undefined
Και τότε ένας κάτοικος της πόλης έριξε μια τσάντα σκουπιδιών από τον τρίτο όροφο όπου είναι το σπίτι του.
«Δεν ντρέπεσαι;»,φέρεται να του φώναξε κάποιος.Και τότε αρκετοί πολίτες πλησίασαν την Μπριζίτ για να της εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους. Αυτή όμως προτίμησε να αλλάξει κουβέντα:
«Ελάτε να μιλήσουμε για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τις ακατάλληλες συνθήκες στέγασης αλλά και τα σχολεία που δεν διαθέτουν παιδική χαρά», δήλωσε η «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας.
Πηγή: Protothema
Θύμα απάτης η Μπριζίτ Μακρόν: Την παρουσίαζαν ιδιοκτήτρια εταιρίας με αντιρυτιδικές κρέμες!
Θύματα απάτης στο διαδίκτυο έπεσαν δεκάδες άτομα στη Γαλλία που παρουσίαζαν την Μπριζίτ Μακρόν να είναι η ιδιοκτήτρια μιας εταιρίας καλλυντικών. Μάλιστα υπήρχε μια ωραία φωτογραφία της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας σε άρθρο για αντιρυτιδική κρέμα που «θα μπορούσε να αλλάξει για πάντα την βιομηχανία της φροντίδας του δέρματος», όπως έγραφε χαρακτηριστικά.
Πολλές ήταν οι γυναίκες που έστειλαν επιστολές στο Ελιζέ και εξέφραζαν τις διαμαρτυρίες τους ότι είχαν εξαπατηθεί.
«Έλεγε (η διαφήμιση) ότι η κυρία Μακρόν είχε συνεργασία με την εταιρεία και πως οι κυρίες Ομπάμα και Μπρούνι είναι καλές πελάτισσες. Σκέφθηκα πως ήταν σοβαρή (διαφήμιση)», έγραψε μια 68χρονη.
Οι πελάτισσες που επιθυμούσαν να αγοράσουν μόνο μια μικρή ποσότητα της «θαυματουργής» κρέμας έπρεπε να δώσουν τα τραπεζικά τους στοιχεία αλλά με αυτό τον τρόπο η εταιρεία τους επέβαλε μόνιμη συνδρομή. Σύμφωνα με καταγγελία μια 68χρονη έπρεπε να καταβάλει 3,95 ευρώ για την αγορά μιας μικρής συσκευασίας ενός προϊόντος, ωστόσο μετά αποδείχθηκε πως είχε γίνει συνδρομήτρια και έλαβε στο σπίτι της προϊόντα αξίας 88 ευρώ!
Η Μπριζίτ Μακρόν ενημερώθηκε για την απάτη εις βάρος της και έδωσε την υπόθεση σε δικηγόρο προκειμένου να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου