5


Translate

18 Ιουν 2019

Ο.Υ.Α. Προς όλα τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφάλειας . Βγάλτε από μέσα σας , από τα βάθη της ψυχής σας, ό,τι ποιο δυνατό έχετε . Έρχεται !!

Δυστυχώς το κυπριακό όσο και το ελλαδικό σύστημα εξουσίας δείχνουν να είναι βυθισμένα σε μια ληθαργική “ψυχραιμία” , όσο η Τουρκία δημιουργεί τετελεσμένα και Τουρκοποιεί εθνικά μας ζωτικά συμφέροντα γνωρίζοντας ότι στην τελική οι σύμμαχοί μας , θα μας ¨αδειάσουν ¨ για άλλη μια φορά.
Δεν υπολογίζουν όμως , εσάς , τους αξιωματικούς , υπαξιωματικούς και οπλίτες
των Ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας
Σηκώστε το βλέμμα σας Έλληνες και δείξτε τους , να νιώσουν φόβο και ταραχή .
Νιώσετε σαν να πηγαίνετε στο μέτωπο , σαν όλα να εξαρτούνται τώρα από τη δική σας δύναμη . Ετοιμαστείτε , ηθικά και νοητικά.
Ανακαλύψτε την δύναμη που βγάζει από μέσα σας , η ευθύνη του καθήκοντος , είστε Έλληνες στην καρδιά και στο μυαλό και τούτο είναι αρκετό , είστε η συνέχεια που εξασφάλισαν οι πρόγονοί μας , μην τους ντροπιάσετε .
Δείτε , ότι είστε ο σημερινός κρίκος των ¨Φυλάκων¨ του Ελληνισμού , της μεγαλύτερης Πολιτισμικής αυτοκρατορίας
Κάντε αποφασιστικότητα την ευθύνη σας , πάθος το καθήκον σας και ¨μεθύστε¨ με την δύναμη που θα βγάζει η θέλησή σας .
Φανταστείτε το πριν έρθει και νιώστε την ένταση .Δεν προσκυνάτε κανέναν , δεν αιφνιδιάζεστε και δεν είστε φτιαγμένοι για να χάσετε .
Έχετε καθαρό μυαλό , σχέδιο , και της καρδιάς σας το πύρωμα να τα συντονίζει.
Εμπνευστείτε , απ όλους όσους έγραψαν Χρύσες σελίδες στην Ελληνική ιστορία και γράψτε τη δική σας .
Θυμηθείτε το , «απ τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα Ιερά» και υπερασπιστείτε , όσια και Ιερά , αξίες και Ιδανικά , την Ιστορία και το μέλλον των αγέννητων .
Στο πεδίο ων επιχειρήσεων :
Επανεξετάσετε την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών που έχετε την ευθύνη και που είναι μέρος μιας στρατιωτικής επιχείρησης .
Εξασφαλίστε , ότι μπορείτε να αποδώσετε έργο στον απαιτούμενο χρόνο
Εξασφαλίστε , ότι μπορείτε με ό,τι έχετε σε εξοπλισμό και μέσα , να λειτουργήσετε ως δύναμη κρούσης ή ως αμυντικά δυναμική αντίδραση .
Προσθέσετε την όποια συνδρομή μπορεί τε δώσετε τελικά , στην σύνθεση ενός ρεαλιστικού σχεδιασμού .
Μιλήστε στο προσωπικό , και πείτε τους ότι , θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το χειρότερο σενάριο , σαν να είναι η αυριανή πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσουμε.
Δείτε τον εχθρό , αναλύστε τον , βρείτε τις αδυναμίες του , σκεφτείτε πιο έξυπνα και αιφνιδιάστε τον όταν έρθει η ώρα . Κάντε το αδιανόητο γι αυτόν .
Για την αστυνομία :
Βρείτε τις διαταγές που προσομοιάζουν , και έτσι μπορεί να υλοποιήσουν , μια τύπου , στρατιωτική επιχείρηση και επιβεβαιώστε την ετοιμότητα. Ενεργοποιήστε μέσω των συνδέσμων , συνεργασίες και κοινές δράσεις
Σχεδιάστε , πως θα λειτουργήσουν οι αστυνομικές υπηρεσίες παράλληλα και ενεργοποιήστε τα σχέδια Πολιτικής Άμυνας δίνοντας έμφαση στον εθελοντισμό .
Μετά τα μνημόνια ( θα το ξαναπούμε ) , το νέο ¨δόγμα του σοκ¨ που θα εφαρμοστεί για την τελική μας υποταγή , για να κρατά ελεγχόμενο και , σε κατάσταση αδράνειας τον Ελληνικό λαό , είναι το δόγμα της ¨εμπόλεμης περιόδου με την Τουρκία ¨
Θα το επιτρέψουμε ;
Μακάρι αρχές Αυγούστου να κατηγορηθούμε για έλλειψη ψυχραιμίας , δημιουργία πολεμικού κλίματος και υπερβολές .
Μέχρι τότε να περιμένετε και τις δικές μας ¨ΕΝΤΟΛΕΣ ¨ , που , σαν Έλληνες με Ελληνική συνείδηση , είμαστε σίγουροι ότι θα ¨εκτελέσετε ¨
Υγ. H Παρούσα ¨ διαταγή ετοιμότητας ¨ εκδόθηκε από το Προεδρείο του «Συμβούλιου Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής »( I.S.C.S.C ) , κατ εντολή της 5αμελής διοίκησης της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης και ενόψει της έκτακτης σημερινής συνεδρίασή της, σήμερα 17 Ιουνίου 2019 και ώρα 20.00 σε ξενοδοχείο επί της Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου