5


Translate

21 Ιουν 2020

Η χούντα της Νέας Τάξης είναι εδώ: Λες τα αυτονόητα; Ετοιμάσου…(ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ένα δείγμα της παγκόσμιας κοινωνίας του σήμερα...
Ένας 17χρονος Σκοτσέζος φοιτητής απεβλήθη από την τάξη, όταν είπε πως υπάρχουν μόνο δύο φύλα. Αυτό εξόργισε τον καθηγητή του, την αντίδραση του οποίου, κατάφερε και κατέγραψε κρυφά με το κινητό του τηλέφωνο.

Στο ολιγόλεπτο βίντεο που θα δείτε παρακάτω ο καθηγητής εξηγεί στον μαθητή ότι του ζητήθηκε να αποχωρήσει από την τάξη «επειδή η γνώμη του για τα φύλα δεν συμβαδίζει με τις αρχές και την πολιτική του σχολείου»....
Ο νεαρός λέει τότε στον 56χρονο δάσκαλο, πως δεν μπορεί να τον εμποδίσει να εκφράσει τις προσωπικές του απόψεις επί του θέματος. Κατόπιν του τονίζει ότι «οι ισχυρισμοί ύπαρξης περισσοτέρων από δύο φύλων δεν είναι επιστημονικοί». Ο δάσκαλος του απαντάει πως «δεν είναι κάθε πολιτική επιστημονική».
Καθώς η ένταση ανεβαίνει, ο δάσκαλος λέει στο αγόρι ότι του «έδωσε ξεκάθαρα την ευκαιρία να μην το συνεχισει, αλλά εκείνος το έκανε.
«Θα μπορούσες να κρατήσεις αυτή τη γνώμη για το σπίτι σου; Δεν είναι για αυτό το σχολείο», συνέχισε ο δάσκαλος.
Η συζήτηση συνεχίστηκε, με τον μαθητή να κατηγορεί τον δάσκαλο ότι σπαταλάει 30 λεπτά από το χρόνο του. Ο δάσκαλος τότε τον…συμβουλεύει «να του κάνει μια επίσημη καταγγελία».
«Είπα απλά ότι υπάρχουν δύο φύλα, το αρσενικό και το θηλυκό» συνέχισε το αγόρι .
 Τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν κατόπιν πως ο έφηβος δέχτηκε επίπληξη για την ηλεκτρονική διανομή του βίντεο, επειδή έγινε χωρίς τη συγκατάθεση του δασκάλου του, αλλά όχι για το περιεχόμενό του.
Ένας εκπρόσωπος του σχολείου, δήλωσε στον «ημερήσιο τύπο της Σκωτίας», ότι το βίντεο δεν έδωσε την πλήρη διάσταση της συζήτησης. Ο σκοπός του σχολικού συμβουλίου, ανέφερε, είναι να «ενθαρρύνει τις καλές σχέσεις μεταξύ εκείνων που έχουν «προστατευμένα χαρακτηριστικά» και εκείνους που δεν έχουν» και να υποστηρίξει ένα «περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς για όλους».
Ο γενικός γραμματέας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Σκωτίας, Σέιμους Σίρσον, υποστήριξε επίσης τον δάσκαλο, λέγοντας πως παρά το ότι δεν γνώριζε όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο νεαρός «τρωγόταν για «καυγά».
Αυτή είναι η κοινωνία που επικροτεί και προωθεί η Νέα Τάξη των Πραγμάτων. Μια παγκόσμια κοινωνία, στην οποία όποιος τολμά να διαφέρει φιμώνεται και περιθωριοποιείται.
Πλέον κανείς δεν μπορεί να λέει χωρίς κόστος ακόμη και τα αυτονόητα, όπως το ότι υπάρχουν μόνο δυο φύλα ή ότι το Ισλάμ δεν είναι η θρησκεία της ειρήνης.
Το μόνο που επιτρέπεται, είναι ο παπαγαλισμός των αρχών της Νέας Τάξης επί παντός επιστητού.
Όποιος θελήσει να πάει κόντρα στο σκοταδιστικό κατεστημένο, πρέπει να ξέρει πως θα υποστεί ορισμένες συνέπειες, άλλοτε μικρές και άλλοτε μεγάλες, αλλά ποιο το νόημα να ζεις αν δεν μπορείς να είσαι -έστω και σε αυτό το επίπεδο- ελεύθερος;
πηγη el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου