r

Translate

14 Ιουν 2019

Εβραίοι: «Ο Μεσσίας έρχεται»… – Θα εκπληρωθεί η βιβλική προφητεία (Βιντεο)

Εβραίος ραβίνος  του όρου του Ναού, ισχυρίζεται ότι  ο Μεσσίας ( κατά τους Εβραίους πάντα)  θα κάνει  την επίγεια εμφάνιση το 2022, καθώς τότε επίκειται η  σύγκρουση των δύο μακρινών  αστεριών εκπληρώνοντας μια αρχαία μεσσιανική προφητεία .
Ο στίχος στην βίβλο που συμπίπτει με
την αρχαία εβραϊκή λογοτεχνία βρίσκεται στο εδάφιο  24:17, όπου αναφέρονται τα εξής: «Τον βλέπω, αλλά όχι τώρα. Τον βλέπω, να πλησιάζει  και ένα  βήμα πίσω του είναι τέσσερα αστέρια έξω από τον  Ιακώβ ενώ ανατέλλει το σκήπτρο για κυριαρχήσει το Ισραήλ και να πατάξει τις περιοχές  του Μωάβ, και να γονατίσει  όλους τους  γιους του Σέθ».

Ο Ραβίνος Yosef Berger, που έχει έδρα στον Τάφο του Βασιλιά Δαυίδ στο όρος Σιών εξήγησε ότι όταν θα έλθει ο Μεσσίας, αυτός θα συνοδεύεται από «ένα ή περισσότερα αστέρια».
Πρόκειται για  εβραϊκή προφητεία , σύμφωνα με την οποία ο Μεσσίας θα επανέλθει μαζί με την δημιουργία ενός επικείμενου σούπερ Νόβα από την σύγκρουση δύο αστέρων,  που θα είναι το φωτεινότερο αντικείμενο στον ουρανό….ορατό ακόμη και με γυμνό μάτι για τουλάχιστον έξι μήνες , το 2022.
Τα δύο αστέρια που έχουν προφητευτεί  να συγκρουστούν θα εκπληρώσουν  μια αρχαία εβραϊκή προφητεία περί ερχομού του  «Μεσσία», τονίζει ο Εβραίος ραβίνος.
Ο  Berger, δήλωσε σε ισραηλινή ιστοσελίδα : « Η Rambam [η αρχαία προφητεία του προφήτη  Moses ben Maimon] μιλάει  για ένα αστέρι που εμφανίζεται ως απόδειξη ότι ο Μεσσίας θα έρθει μία ημέρα. Το Zohar [το θεμελιώδες έργο στην εβραϊκή λογοτεχνία] αναφέρει ρητά ότι η μεσσιανική διαδικασία θα πρέπει να συνοδεύεται από διάφορα αστέρια που θα συγκρουστούν» .
Τα δύο αστέρια που συγκρουστούν ανήκουν στον αστερισμό του Cygnus , τα οποία όντως έχουν εκραγεί…. άσχετο όμως με τα τεκταινόμενα εδώ στην γη. 
Ο αστρονόμος Larry Molnar, του πανεπιστημίου Calvin College, έκανε την πρόβλεψή του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της αμερικανικής αστρονομικής Εταιρείας στο Τέξας και εξήγησε ότι τα αστέρια που απέχουν  περίπου 1.800 έτη φωτός μακριά έχουν ήδη εκραγεί, και θα αυτό θα γίνει ορατό στην γη το 2022.
Ο καθηγητής Molnar είπε : «{Αυτό δεν είναι μια γέννηση ενός άστρου με τα συνήθη μέσα. Απλά έχουμε  με την πάροδο του χρόνου  δύο αστέρια τα οποία έχουν έρθει το ένα  κοντά στο άλλο».
Ο ραβίνος τόνισε  ότι υπάρχουν και  επιστημονικές προβλέψεις που  επιβεβαιώνουν ότι ο Μεσσίας  θα  επιστρέψει ξανά στην γη το 2022.
Ο Μεσσίας, για τους Ιουδαίους θα είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες, που θα οδηγήσει τον εβραϊκό λαό, αλλά και όλη την ανθρωπότητα στην «μεσσιανική περίοδο», μια εποχή ευημερίας, «παγκόσμιας ειρήνης», αλλά και «θαυμάτων».
Το Ταλμούδ αναφέρει ότι ο Μεσσίας θα εμφανιστεί σε μία περίοδο που η γενιά που θα ζει θα αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα, «σαν ένα ποτάμι από προβλήματα».
Σε πρόσφατο άρθρο μα είχαμε αναφέρει ότι είναι πλέον φανερό όσο ποτέ άλλοτε ότι ο σιωνισμός, ο οποίος με την δύναμη του πλούτου  μας ελέγχει παγκοσμίως, έχει αγοράσει ψυχές και συνειδήσεις για να καθυποτάξει όλες τις εξουσίες στον κόσμο όπως και στην Ελλάδα…
Σκοπός τους είναι να επιβάλουν στον κόσμο, την μεγάλη τους πολιτικοθρησκευτική ιδέα, πάνω στην οποία δουλεύει όλη η παγκόσμια Εβραϊκή ελίτ.
Και αυτή η «ιδέα», είναι με λίγα λόγια να υποτάξουν όλο τον κόσμο σ’ αυτούς και να κάνουν τον αντίχριστο «μεσσία» τους, τον παγκόσμιο κυβερνήτη.

Για το ίδιο θέμα έχει μιλήσει και ο Πάπας αλλά και άλλοι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες του πλανήτη. Για αυτό άλλωστε βιάζονται οι σκοτεινοί ηγέτες της νέας τάξης πραγμάτων να επιβάλουν τα σχέδια τους  , μέσω μιας παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης ελέγχοντας όλες τις  πλουτοπαραγωγικές  πηγές της γης .
Η θεία δύναμη , οι άγιοι του θεού και η Αγία τριάδα θα φυλάξει όλους τους ευσεβείς ανθρώπους δίνοντας τους  όλα  τα «όπλα» για να πολεμήσουν αυτά τα άνομα σενάρια και να σωθούν οι ίδιοι .
Βίντεο
.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου