5


Translate

19 Ιουλ 2020

Το συνταρακτικό έγκλημα στην Ελλάδα 112 χρόνια πριν – Η χήρα που αποκεφάλισε και έβρασε το νόθο εγγόνι της

Στις 9 Μαΐου του 1908 ένα άγριο έγκλημα είχε συγκλονίσει την Ελλάδα, όταν η Μαρία Παπαδάκη, δολοφόνησε αποτρόπαια το νόθο της εγγόνι. 
Η Μαρία Παπαδάκη τεμάχισε το νόθο παιδί της κόρης της και το έβρασε στο τσουκάλι.
Η δολοφόνος Μαρία Παπαδάκη ήταν χήρα και είχε γεννηθεί στα Χανιά της Κρήτης.
Έμενε μαζί με την κόρη της Αφροδίτη, σε ένα ισόγειο διαμέρισμα στον Πειραιά. Όταν η κόρη της έμεινε έγκυος ενώ ήταν ανύπαντρη αποφάσισαν να κρύψουν την εγκυμοσύνη, για να αποφύγουν την κατακραυγή.
Τελικά η κοπέλα γέννησε στο μαγειρειό με τη βοήθεια της μητέρας της, η οποία αφότου έφερε στον κόσμο το μωρό το σκότωσε. Όταν η κόρη της πήγε στο δωμάτιο για να ξαπλώσει, η μητέρα το αποκεφάλισε, του έκοψε τα πόδια και το τεμάχισε.

Στη συνέχεια το έβαλε σε ένα τσουκάλι με βραστό νερό προκειμένου να το εξαφανίσει.
Λίγο αργότερα ο ενωμοτάρχης μπήκε στο σπίτι και το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε. Η αστυνομια συνέλαβε τη μητέρα και μετέφεραν τη λεχώνα στο Τζάνειο. Η κόρη υποστήριξε ότι το παιδί ήταν ενός δικηγόρου από τα Χανιά με τον οποίο διατηρούσε σχέση και ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι η μητέρα της θα το σκότωνε.
Η μητέρα υποστήριξε ότι το αποκεφάλισε για να μην ακούσουν οι γειτόνισσες το κλάμα του, και είπε ότι πίστευε ότι ήταν νεκρό. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.
πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου