5


Translate

23 Ιουλ 2019

Να «χτυπήσει» στην αδυναμία της Πλζεν! (20:00 Novasports 1HD Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός )

Στη «μάχη» για την είσοδο στους ομίλους του Champions League θα ριχτεί την Τρίτη (23/7) ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία, για τα προκριματικά. Με τους Πειραιώτες να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη
προκριματική φάση του θεσμού.
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει σκορ πρόκρισης στο αυριανό ματς, ώστε να έχει πιο εύκολο έργο στην ρεβάνς με τους Τσέχους, στις 30/7 στον Ναό.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν το μειονέκτημα της Πλζεν. Την άμυνα! Οι Τσέχοι μπορεί να έχουν μπει με το «δεξί» στο πρωτάθλημα και να έχουν ήδη κάνει το «απόλυτο» στα δύο πρώτα τους παιχνίδια, ωστόσο έχουν... αδυναμίες στην άμυνα.
Η Πλζεν έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και τις δύο φορές και για τον Θρύλο αυτό μόνο θετικό είναι!
Πάντως, η Βικτόρια Πλζέν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τόσο σε ομίλους Champions League όσο και σε προκριματικά, δείχνει πως δυσκολεύεται να κρατήσει ανέπαφη την εστία της εντός έδρας!
Μόνο τον Ιούλιο του 2016, κόντρα στην Καραμπάκ, δεν δέχτηκαν γκολ (0-0) οι Τσέχοι στην «Doosan Arena». Από το 2015 έως και πέρσι, δέχονταν πάντα γκολ στην Τσεχία! Και αυτό θέλει να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός…
πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου