5


Translate

25 Ιουλ 2019

Δολοφονία στο Περιστέρι: Τον πυροβόλησε, γύρισε ξανά πίσω & τον κλοτσούσε στο κεφάλι - Σοκαρισμένος ο Μ.Παπαγιάννης

Βίντεο από τη στιγμή της ψυχρής δολοφονίας μέσα στην καφετέρια γνωστού ηθοποιού στο Περιστέρι, έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη καθώς η κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει
ξεκάθαρα την εικόνα του, αλλά και όλη τη σκηνή του εγκλήματος.
Με βάση αυτό το υλικό, οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να διαπιστώσουν ποιος είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cnn.gr, το βιντεοληπτικό υλικό επιβεβαιώνει τις μαρτυρίες ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν.
Απ’ ό,τι φαίνεται προέκυψε έντονος διαπληκτισμός, με αποτέλεσμα ο δράστης να χάσει την ψυχραιμία του, να πυροβολήσει στον αέρα και αμέσως μετά να στρέψει το όπλο στο κεφάλι του θύματος και να πυροβολήσει μία φορά.
Η δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης την ώρα που βρίσκονταν κι άλλοι θαμώνες στο κατάστημα, ενώ χαρακτηριστική είναι η ψυχραιμία με την οποία κατάφερε να διαφύγει ο δολοφόνος.
Από το σημείο οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν τρεις κάλυκες από όπλο, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις τους κάνουν λόγο για προσωπικές διαφορές.
«Ήταν αναίσθητος και τον χτυπούσε»
Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν σοκαρισμένοι τα όσα εκτυλίχθηκαν στην καφετέρια του γνωστού ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη, τονίζοντας πως ο εκτελεστής ήταν ψύχραιμος και νηφάλιος.
«Εμείς δουλεύουμε σε μαγαζί δίπλα, στον πρώτο πυροβολισμό πεταχτήκαμε έξω. Προλάβαμε τον δράστη μέσα στο καφέ, ο οποίος έβγαινε τρέχοντας από την μπροστινή πόρτα. Του είχε ρίξει άλλες δύο πιστολιές. Η πρώτη ήταν στην πλάτη, μετά του έριξε άλλες δύο στην πλάτη. Συνέχισε να τον χτυπάει με το όπλο στο κεφάλι ενώ ήταν ήδη πυροβολημένος ο άνθρωπος», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας της σκληρής δολοφονίας σε καφετέρια στο Περιστέρι στον ΑΝΤ1.
«Ήταν 1,5 ώρα μαζί στην καφετέρια. Έφυγε και ξαναήρθε μέσα σε δύο λεπτά, κάθονταν δύο φίλοι μου στο διπλανό τραπέζι. Γύρισε, μπήκε από την πλαϊνή τζαμαρία του μαγαζιού, πήδηξε, λέει στον κόσμο μην φοβηθείτε, δεν θα σας πειράξω. Τον πυροβόλησε μία φορά στην πλάτη και μετά δύο στο κεφάλι. Τον χτύπησε με το όπλο και έφυγε μέσα στα στενά», πρόσθεσε.
Σοκαρισμένος ο Μάνος Παπαγιάννης
Το κατάστημα μάλιστα, που βρίσκεται στη συµβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης, ανήκει στον πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό, Μάνο Παπαγιάννη.
Ο ίδιος βρίσκεται σε κατάσταση ΣΟΚ και αδυνατεί να πιστέψει ότι στο δικό του μαγαζί σημειώθηκε η στυγερή δολοφονία.
.
πηγη pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου