5


Translate

24 Αυγ 2020

Αύγουστος στην άδεια Αθήνα- Η πρωτεύουσα στην καρδιά του καλοκαιριού από…ψηλά!-Εικόνες

Απολαυστικές εικόνες από drone, δείχνουν την άδεια Αθήνα, στην καρδιά του καλοκαιριού, τον Αύγουστο. 
Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που οι περισσότεροι εργαζόμενοι προγραμματίζουν την καλοκαιρινή τους άδεια. Και όπου άδεια, σημαίνει διακοπές
και μαζική φυγή από την Αθήνα. Ο φετινός καλοκαιρινός μήνας δεν αποτέλεσε εξαίρεση και απόδειξη γι’ αυτό υπήρξε ένα βίντεο που ετοίμασε η ομάδα των UP Drones.
Εικόνα της Αθήνας τον Αύγουστο που μοιάζει σαν να έχει ερημώσει / Φωτογραφία: Youtube / UpDrone
Το γνωστό κανάλι στο YouTube, που αναρτά συχνά εικόνες από ψηλά από διάφορα μέρη της Ελλάδας έφτιαξε ένα βίντεο με συλλογή από λήψεις που έλαβε κατά τη διάρκεια του μήνα. Τα μέλη της ομάδας έμειναν Αθήνα, κατέγραψαν λαϊκές αγορές, κεντρικούς δρόμους στο κέντρο της πόλης και σημαντικά μνημεία όπου πραγματικά η ερημιά προκαλεί αίσθηση.
Εικόνα από το πίσω μέρος της ελληνικής Βουλής στο κέντρο της Αθήνας τον Αύγουστο / Φωτογραφία: Youtube / UpDrone
Οι «ρομαντικές κούρσες ταξί» στους άδειους δρόμους της Αθήνας
«Αλλαγή φρουράς στο Σύνταγμα μπροστά σε 5 ανθρώπους, κεντρικοί δρόμοι της πόλης free από αυτοκίνητα ακόμα και παρκαρισμένα» σημειώνουν οι δημιουργοί του βίντεο και συνεχίζουν: «Οι σηματοδότες αλλάζουν χρώμα χωρίς όμως να ρυθμίζουν απολύτως τίποτε. Σκυλιά κοιμούνται ανέμελα στα πεζοδρόμια της πλατείας Συντάγματος.

Ασυνήθιστη εικόνα από ψηλά στην Ομόνοια, όπου οι δρόμοι μοιάζουν σχεδόν έρημοι
Η ομάδα Up Drone βρέθηκε σε κεντρική «λαϊκή με 5 πάγκους αλλά free από πελάτες», όπως και στο εντελώς άδειο Κολωνάκι και τις «ρομαντικές κούρσες ταξί» σε άδειους δρόμους».
πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου